Порадьте... > Ресівери, Інструменти, супутні матеріали
Вибір HD-приймача I-квартал 2016 року
oleh61:
sergeny ну не поважаю 8120 і все ...
http://sat-ukraine.info/index.php/topic,13250.15.html
sergeny:
Ну чому.На свій час,ціну і на рядового спживача якому непотрібно енігм і прибамбас з плагінами ,якому потрібно шоб HD і шара в самий раз.
Ше одне - список каналів.От поставив пару міні,se...і завжди з сетінгами шоб знайти проблема,а самому відсортувати нема на чому.
А 8900-8120 і тут і кругом завжди свіженькі є.
slavon:
--- Цитувати ---дякую
Нехочу я з тими оупенами діла мати.
Чомусь наставив аміко8900-GI8120 тому і спитав про Amiko A3 так як він класом вище,тай в поставщика є,дасть попробувати перед покупкою
--- End quote ---
від опенбокса судячи з усього там одна назва, колега взяв як 3 ХД приймач - до того у нього є Соло2 і Зеро, цей вормуляр від Зеро нічим не відрізнеється за технічними параметрами., а ціна приблизно 20 баків дешевше !!!!
Amiko A3 у порівняні з Зеро і Формулером це шлак ... :2funny:
--- Цитувати ---Спутниковый ресивер Amiko A3 принимает каналы спутникового телевидения с транспондеров DVB-S/DVB-S2 со сжатием MPEG2/MPEG4. Приемник работает на современном двухъядерном процессоре ARM Cortex-A9 под управлением операционной системы Android 4.2 с оболочкой Spark2. Такая комбинация позволяет утверждать, что помимо возможностей спутникового приема Amiko A3 является полноценной медиаприставкой со всеми возможностями Android, в том числе установка миллионов бесплатных и платных приложений и игр из Google Play, поддержка оболочки XBMC и технологии Flash в браузере.
--- End quote ---
і ще мене після Е2 просто бісить цей недолугий і кривий шпарк !!!! :2funny: :2funny: :2funny: ca.,
vitivan:
--- Цитувати ---і ще мене після Е2 просто бісить цей недолугий і кривий шпарк !!!! :2funny: :2funny: :2funny: ca.,
--- End quote ---
slavon Люди чомусь панічно боятся Енігма2. Не розуміючи які великі можливості перед ними відкриваются. І наскільки спрощуєтся ручна робота.
slavon:
--- Цитувати ---slavon Люди чомусь панічно боятся Енігма2. Не розуміючи які великі можливості перед ними відкриваются. І наскільки спрощуєтся ручна робота.
--- End quote ---
ой не говори, я знаю одного що боявся Dreambox через Е2 як дітько цвяшка, зате тепер має Зеро і Формуляра, але каже то то вже не ДрімБокс ... :2funny: :2funny: :2funny:
Навігація
Go to full version