Порадьте... > Ресівери, Інструменти, супутні матеріали
Вибір HD-приймача I-квартал 2016 року
vovonj:
Цікаво чим якість дешевого відрізняється від дорогого? Сучасні китайці навчилися непогано робити електроніку.Якщо хто то знайомий з цим тюнером поділіться будь ласка своєю думкою.А робити висновки про тюнер з ціни не треба захаращувати форум.
yura150480:
В мене є такий,боюсь як би не здох через місяць... Вже описано все на форумі тигриків... а в якості заліза не розбираюсь ,як і всі дешеві тюнери то лотерая повезе рік пропрацює ні то здохне через місяць... Процесор повний шлак,зображення теж,не підтримує АС 3 ,тобто лише на крутих телевізорах з підтримкою долбі дігітал... Гріється як паяльник,там де антена навіть пальці можна спалити,я всій через годину максимум дві виключаю щоб остудився,шара працює нормально,Г шара працює жахливо... Один плюс що дуже простий в прошивці... Меню вас теж приємно здивує,фаворити налаштувати там ціла наука))) Короче якщо не здохне через місяць,то в принципі можна брати,але краще взяти Овпенбокс S2 ,не дуже дорогий але дуже надійний тюнер...
slavon:
--- Цитувати ---Цікаво чим якість дешевого відрізняється від дорогого? Сучасні китайці навчилися непогано робити електроніку.Якщо хто то знайомий з цим тюнером поділіться будь ласка своєю думкою.А робити висновки про тюнер з ціни не треба захаращувати форум.
Редагувати повідомлення
--- End quote ---
Прошу пана Ви якось визначайтеся що ви хочете - дешеве чи якісне ... бо якісного і дешевого не буває у принципі... те що я Вам запропонував - GI S8120 - це якісний середнячок, відомий на ринку з весни 2011 року, з двома ОС на базі Linux (Spark & E2), можливістю вибору та встановлення декількох ЕМУ і тд.тп.
Наприклад для мене особисто зараз мінімальний варіант це Formuler F3 чи Vu+ Zero !!!! Інші варіанти просто не розглядаються в принципі ... :2funny: ca.,
Astronomy:
VU+SOLO MINI ціна в районі 80 вічно зелених повноціна ENIGMA2
nico2:
--- Цитувати ---,Г шара працює жахливо
--- End quote ---
брехня повна яку розповсюджують шародавці,G-SHARE самий стабільний вид шари на протязі уже десь 7-х років,недолік якшо вилітає рес пропадає шара привязана до заліза,та гарантія в продавців дуже надійна,Z-SHARE,GS-SHARE так ці баранять ,якшо не міняти свіжі прошивки з виправленнями,та на деяких ресах вони працюють по 5 років,але не G-SHARE
--- Цитувати ---краще взяти Овпенбокс S2 ,не дуже дорогий але дуже надійний тюнер...
--- End quote ---
,саме велике гівно країни,досить почитати форуми,в цій темі навіть поради давати не хочу ,тут любителі айті технологій дають поради щоб купити рес який замінить комп щоб з ним дримбатись ставлячи плагіни,емулятори,іміджі і забути про перегляд тв,просто зайдіть в тему і почитайте про роботу спарка або енігми і зробіть для себе висновки,якшо треба рес щоб купити ,загнати прошивку,канали включити в розетку можу написати в приват а тут не хочу ні з ким дискутувати!
Навігація
Go to full version