Приймачі DVB-S/S2 > U2C

IPTV плейлист від lazyIPTV

<< < (4/17) > >>

bodya1:
З програмкою  розібрались   !!!
 Шановні  не встидайтесь  виложувати робочі плейлисти  !!!

yura150480:
Такий перегляд,то повний фетіш ,в одній соц мережі цих плейлистів в документах хоч лопатою греби,хто дуже жадний ,та заплати ти 1 папер слайнету і дивись як біла людина.

owl:
Який там папер, КОПІЙКИ.
Взагалі не розумію сенс цього "спорту".
Не розумію!: є послуга, Інтернет (раз все це затівається), ресивер який все підтримує, налаштована антена нах@я на супутниковому обладнанні намагатись через третю жопу дивитись те, що без всьго цього і так іде напряму. А якість! Ніякий плейлист, навіть платний, не витягне супутникової чіткості. І на чому ви намагаєтесь дивитись? Купіть тоді мультимедійну приставку, про це є окремі форуми, там масса інформації саме про це і куча плейлистів, і в безкоштовному листі ви нічого не побачите, а як вам пустили для реклами на 3 дні щось толкове - то радійте всі 3 дні і потім очікуйте і шукайте 2 тижні щось  подібне, щоб знову радіти чергові 3 дні халяві.
СЛАВА УКРАЇНІ!

Виставте хоч хто мені адекватний плейлист проти мого набіру каналів. Ціна - десятка нашими.
Не розумію!

[вкладення вилучене Адміністратором]

loder77:

--- Цитата: owl від 07:54:28, 26 Вересня 2017 ---Який там папер, КОПІЙКИ.
Взагалі не розумію сенс цього "спорту".
Не розумію!: є послуга, Інтернет (раз все це затівається), ресивер який все підтримує, налаштована антена нах@я на супутниковому обладнанні намагатись через третю жопу дивитись те, що без всьго цього і так іде напряму. А якість! Ніякий плейлист, навіть платний, не витягне супутникової чіткості. І на чому ви намагаєтесь дивитись? Купіть тоді мультимедійну приставку, про це є окремі форуми, там масса інформації саме про це і куча плейлистів, і в безкоштовному листі ви нічого не побачите, а як вам пустили для реклами на 3 дні щось толкове - то радійте всі 3 дні і потім очікуйте і шукайте 2 тижні щось  подібне, щоб знову радіти чергові 3 дні халяві.
СЛАВА УКРАЇНІ!

Виставте хоч хто мені адекватний плейлист проти мого набіру каналів. Ціна - десятка нашими.
Не розумію!

--- End quote ---
все вірно,ганятись за iptv безкоштовним,це марна трата часу
я теж користуюсь способом як на третьому скриншоті(9 градус), більше нічого не потрібно. *-P

romario:

--- Цитата: loder77 від 08:25:33, 26 Вересня 2017 ---я теж користуюсь способом як на третьому скриншоті(9 градус), більше нічого не потрібно. *-P

--- End quote ---

Не розумію порівняння?
На 36 градусі в рази більше каналів ніж на 9. Чи я чогось не знаю?

Навігація

[0] Сторінка Повідомлень

[#] Наступна сторінка

[*] Попередня сторінка

Go to full version