Приймачі DVB-S2 (sh4) > Прошивка, плагіни, списки каналів

У 8120 злітають плагіни.

<< < (2/3) > >>

yura150480:

--- Цитата: malyshka від 12:59:10, 16 Листопада 2015 ---І шо , це я перший у кого злетіли плагіни?  >:(
--- End quote ---
Як тут видалити повідомлення... Автор вже звернувся до майстра...

Ingwarowlson:
Спочатку злетіла прошивка зі старим індентом на orton 9600, взяв gi s 8120, налаштував, через добу злітає плагін 1.45, спробував відновити через USB,  не встановлює, через FTP беспосередньо в папку, побачив, поробив 2 доби і знов злетів, при чому немає FTP з'єднання, а перед цім зникла взагалі папка [var]хоча приймач пінгується з компа!? Порадьте люди добрі, бо я вже задовбався!

slavon:
приймач на Spark чи Е2 ??? судячи з усього бита флешка, попробуйте іншу ОС  якщо раніше використовувався Spark то спробуйте Е2, і навпаки ...  ca.,

iva3:
і електроліти на материнці поміняти бо прийде дядько error

malyshka:

--- Цитата: Ingwarowlson від 10:52:16, 15 Березня 2018 ---Спочатку злетіла прошивка зі старим індентом на orton 9600, взяв gi s 8120, налаштував, через добу злітає плагін 1.45, спробував відновити через USB,  не встановлює, через FTP беспосередньо в папку, побачив, поробив 2 доби і знов злетів, при чому немає FTP з'єднання, а перед цім зникла взагалі папка [var]хоча приймач пінгується з компа!? Порадьте люди добрі, бо я вже задовбався!

--- End quote ---
Шукай доброго майстра, без пайки не обійдешся. Якщо ти Львівський, можу майстра підказати, який робить будь-що по лінуксових тюнерах.

Навігація

[0] Сторінка Повідомлень

[#] Наступна сторінка

[*] Попередня сторінка

Go to full version