Технічний відділ > Практика встановлення антен.
36° і 39° на одній тарілці — це реально?
caxa:
Я думаю, що неполучиться, головки упруться одна в одну і нерозмістяться в фокусах антени.Фокусна відстань 0.6 менша за 0.9 а там уже приходилось підрізать кріплення
дядя Міша:
--- Цитата: caxa від 06:26:10, 25 Серпня 2010 ---Я думаю, що неполучиться, головки упруться одна в одну і нерозмістяться в фокусах антени.Фокусна відстань 0.6 менша за 0.9 а там уже приходилось підрізать кріплення
--- End quote ---
Ви праві, у мене тарілка 0.9 то головка на 36*тонка Inverto підлазить в притул під головку 39*.
sattv1:
--- Цитата: Дядя Миша від 07:12:41, 25 Серпня 2010 ---
--- Цитата: caxa від 06:26:10, 25 Серпня 2010 ---Я думаю, що неполучиться, головки упруться одна в одну і нерозмістяться в фокусах антени.Фокусна відстань 0.6 менша за 0.9 а там уже приходилось підрізать кріплення
--- End quote ---
Ви праві, у мене тарілка 0.9 то головка на 36*тонка Inverto підлазить в притул під головку 39*.
--- End quote ---
Все там получається. Не одному вже так встановив і добре. Дійсно дуже впритул, але благо сигнал добрий, тому прийом каналів хороший з запасом
DJOISIK:
тоді чим
їх усіх зєднати 4-5-13-36-39 на один тюнер *-P
VictorZ!:
Та так, як завжди - за допомогою дісека і кабеля.... Ну, тільки дісек має мати трохи більше 4-х портів. ;-)
Навігація
Go to full version