Автор Тема: ipsat 4060  (Прочитано 6535 раз)

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

Відсутній andrik

  • Новачок
  • *
  • Повідомлень: 45
  • Рейтинг: +2/-0
ipsat 4060
« : 06:24:33, 06 Жовтень 2015 »
Попав в руки ipsat 4060 (букв нема) з картоприймачем чим його прошивати? потрібно брати дамп від 4060сх чи від простого 4100
Дайте будь ласка хтось свіжий дамп (на 3 голови) або посилання для нього.
« Останнє редагування: 07:11:28, 06 Жовтень 2015 від andrik »

Відсутній slavon

  • Глобальний модератор
  • Ветеран
  • *****
  • Повідомлень: 4204
  • Рейтинг: +5045/-56
  • Слава Героям ОУН-УПА! Cлава воякам СС "Галичина"
ipsat 4060
« Відповідь #1 : 08:06:40, 06 Жовтень 2015 »
а його системну інфу хто буде викладати ??? Папа Римський ???  :2funny:
З повагою Slavon
4W+5E+13E+19E, 36Е+39Е
DreamBox 500HD, Openbox X540, X820CI
Віжин ТВ (Viasat UA) - це маразм, яких мало !!!
Стронг 7700/07 - металолом, гіршого від нього приймача немає !!!

Відсутній yura150480

  • Постійний користувач
  • ***
  • Повідомлень: 243
  • Рейтинг: +57/-2
  • Файне місто Львів
ipsat 4060
« Відповідь #2 : 09:51:58, 06 Жовтень 2015 »
  То клон ортон 4060
uRick

Відсутній andrik

  • Новачок
  • *
  • Повідомлень: 45
  • Рейтинг: +2/-0
ipsat 4060
« Відповідь #3 : 12:53:54, 06 Жовтень 2015 »
а його системну інфу хто буде викладати ??? Папа Римський ???  :2funny:
принесли мені його на роботу, телевізора нема як глянути системну інфу?

Відсутній slavon

  • Глобальний модератор
  • Ветеран
  • *****
  • Повідомлень: 4204
  • Рейтинг: +5045/-56
  • Слава Героям ОУН-УПА! Cлава воякам СС "Галичина"
ipsat 4060
« Відповідь #4 : 13:06:24, 06 Жовтень 2015 »
підключити до тв ...  :2funny:  ca.,
З повагою Slavon
4W+5E+13E+19E, 36Е+39Е
DreamBox 500HD, Openbox X540, X820CI
Віжин ТВ (Viasat UA) - це маразм, яких мало !!!
Стронг 7700/07 - металолом, гіршого від нього приймача немає !!!

Відсутній andrik

  • Новачок
  • *
  • Повідомлень: 45
  • Рейтинг: +2/-0
ipsat 4060
« Відповідь #5 : 13:07:14, 06 Жовтень 2015 »
підключити до тв ...  :2funny:  ca.,
так тв нема (((  ca.,

Відсутній slavon

  • Глобальний модератор
  • Ветеран
  • *****
  • Повідомлень: 4204
  • Рейтинг: +5045/-56
  • Слава Героям ОУН-УПА! Cлава воякам СС "Галичина"
ipsat 4060
« Відповідь #6 : 13:16:45, 06 Жовтень 2015 »
ну я як ви хочете шити цього тюнера ??? наприклад порти дісіка (кожен "майстер" ставить по своєму) подивитися як виставлені, щоб не мати проблем потім з клієнтом - "у мені після твої прошивки ніфіга не працює - ти ніц не вмієш" !!!  :2funny: :2funny: :2funny:  ca.,
З повагою Slavon
4W+5E+13E+19E, 36Е+39Е
DreamBox 500HD, Openbox X540, X820CI
Віжин ТВ (Viasat UA) - це маразм, яких мало !!!
Стронг 7700/07 - металолом, гіршого від нього приймача немає !!!

Відсутній andrik

  • Новачок
  • *
  • Повідомлень: 45
  • Рейтинг: +2/-0
ipsat 4060
« Відповідь #7 : 13:42:34, 06 Жовтень 2015 »
ну я як ви хочете шити цього тюнера ??? наприклад порти дісіка (кожен "майстер" ставить по своєму) подивитися як виставлені, щоб не мати проблем потім з клієнтом - "у мені після твої прошивки ніфіга не працює - ти ніц не вмієш" !!!  :2funny: :2funny: :2funny:  ca.,
порти користувач сам буде виставляти з тим проблем нема а от шо залити в того тюнера сумніваюсь чи лити софт від 4100с чи від 4060сх

Відсутній lwm

  • Постійний користувач
  • ***
  • Повідомлень: 115
  • Рейтинг: +46/-0
ipsat 4060
« Відповідь #8 : 15:43:51, 06 Жовтень 2015 »
Попав в руки ipsat 4060 (букв нема) з картоприймачем чим його прошивати? потрібно брати дамп від 4060сх чи від простого 4100
Різниця в картоприймачі.Якщо він не потрібен,то можна і від 4100

Відсутній vitlik

  • Постійний користувач
  • ***
  • Повідомлень: 122
  • Рейтинг: +22/-0
  • Укртелеком - маразм ще той!
ipsat 4060
« Відповідь #9 : 19:32:49, 10 Травень 2016 »
проблема з цим приймачем ipsat 4060сх - не бачить сигналу

Відсутній slava12

  • Старожило
  • ****
  • Повідомлень: 463
  • Рейтинг: +111/-3
  • Я живу в УКРАЇНІ
ipsat 4060
« Відповідь #10 : 20:06:39, 10 Травень 2016 »
Вмене таке з     приймачом ipsat 4060     було що небачив  сигналу діло було в неправильній  прошивці. ca.,

Додано: 20:11:03, 10 Травень 2016
Привіт всім! Вмене таке було з приймачом  ipsat 4060  що небачив  сигналу  діло було в неправильній прошивці. ca.,

Відсутній vitlik

  • Постійний користувач
  • ***
  • Повідомлень: 122
  • Рейтинг: +22/-0
  • Укртелеком - маразм ще той!
ipsat 4060
« Відповідь #11 : 18:39:10, 11 Травень 2016 »
Перепробував всі прошивки - безрезультатно

Відсутній loza77

  • Старожило
  • ****
  • Повідомлень: 317
  • Рейтинг: +527/-33
ipsat 4060
« Відповідь #12 : 20:36:32, 11 Травень 2016 »
Якщо порти виставлено вірно- виміряйте для початку напругу, яка подається на конвертор. Прошивка тут ні при чому.

Відсутній duman

  • Постійний користувач
  • ***
  • Повідомлень: 197
  • Рейтинг: +275/-0
ipsat 4060
« Відповідь #13 : 08:44:57, 12 Травень 2016 »
Перепробував всі прошивки - безрезультатно

Починати треба з замірів напруг БЖ і живлення конверторів,а також провірити наявність 22кгц управління дісек-комутатором.Можна звузити коло пошуку підключивши цей тюнер до виходу LOOP  робочого тюнера і глянути як він себе поведе.

 

Orton 4060 CX на дисплеї "ASH"

Автор sasha19722201Розділ 4060CX

Відповідей: 2
Переглядів: 2903
Остання відповідь 08:10:55, 30 Липень 2015
від arrows
Orton 4060 CX на дисплеї коли ставлю прошивати пише "ASH" і не шиється.Що робити

Автор Ruslan1985Розділ 4060CX

Відповідей: 3
Переглядів: 2777
Остання відповідь 18:22:05, 29 Квітень 2014
від Ruslan1985
Продам Opticum 9500, Opticum 4100C, 4ORTON 4060 CX + карта Xtra TV.

Автор vitivanРозділ Куплю - Продам

Відповідей: 6
Переглядів: 4056
Остання відповідь 08:11:37, 11 Листопад 2011
від vitivan
Куплю мат. плату ресивера Orton 4060

Автор oleg_lezhaРозділ Куплю - Продам

Відповідей: 1
Переглядів: 1123
Остання відповідь 14:14:26, 09 Травень 2012
від VANOS
Tiger 4060 HD - прошивка, список каналів, ключі

Автор sarayРозділ Tiger

Відповідей: 0
Переглядів: 10903
Остання відповідь 09:13:57, 21 Червень 2017
від saray