Порадьте... > Ресівери, Інструменти, супутні матеріали

Вибір HD-приймача III-квартал 2015 року

<< < (6/7) > >>

bodyan:
Я вже колись писав,  повторюсь...
Була ситуація коли у користувача стояв DB-2 підключений через скарт на 40" LCD. Звісно ж виникло бажання оновити приймач.
Після підключення Vu+ Solo через HDMI, попросили поставити назад DB-2, оскільки картинка була гірша.

Vetal999:
Ну, DB-2, Нокіа9600, перші Ехостари.... там була картинка така, що дивишся і хочеться дивитись. На жаль, зараз у  побутових приймачах такої картинки  немає..

slavon:

--- Цитувати ---Я вже колись писав,  повторюсь...
Була ситуація коли у користувача стояв DB-2 підключений через скарт на 40" LCD. Звісно ж виникло бажання оновити приймач.
Після підключення Vu+ Solo через HDMI, попросили поставити назад DB-2, оскільки картинка була гірша.
--- End quote ---
ну не вірю я, в те що в нокія ДБ2, через Скарт, була краща картинка ніж Дрімбокс ХД/Соло через ХДМІ !!!  ca.,

april:
Кожен приймач на енігмі треба плагіном тонких настройк зображення підстроювати під конкретний телевізор. Так і в мене було. Коли вперше підключив свій соло до самсунга 32-ї діагоналі зображення не сподобалося, особливо на DVB-S - каналах. А от коли встановив на плі плагін тонких настройок зображення і підстроїв - картинка те що потрібно. Так же і зробив на Opticuм AX-Odin. Так що в любому випадку треба підстроювати зображення.  ca.,

vitivan:
Безперечно і однозначно саму кращу картинку як на СД так і на ХД каналах має приймач Оптикум9500. 

З дорожчих приймачів зараз є хороший варіант Vu+Solo2SE SunRay  і ціна  халявна  155 дол.  Залізо і тех. характеристики як у Vu+Solo2.

Іміджева підтримка від відомого программіста ramiMAHER який на протязі 7 років успішно підтримує моделі  Dreambox.  На сьогодні  під Vu+Solo2  адаптовано імідж Domica11  від моделі Dreambox.

Картинка ідеальна бистродія моментальна, оновлюєтся через інтернет. Іміджі можна взяти тут:

http://www.sat-universe.com/showthread.php?t=277900&page=4

Навігація

[0] Сторінка Повідомлень

[#] Наступна сторінка

[*] Попередня сторінка

Go to full version