Головна категорія > DVB-T2 - цифрове ефірне телебачення
Підсилювач T2 бочка - як підключити?
duman:
*2. Попробуй викинути плату підсилювача "ворони" і підключити "т-2 бочка" *
Найкраща порада. LSA-421 широкосмуговий підсилювач з коєфіцієнтом підсилення 1.5 дб...сила???Такий можна використовувати в межах Львова хіба що і не дальше.Тому кабельок з ДМВ логоперіодичної ВОРОНИ запаяти прямо на гніздо F -ки що на фото і від якого повідрізати всі дорожки.
Кабельком в 70 см підєднати до нього підсилювач - бочку в якого підсилення 25 дб . В тюнері включити (може вже і включена) опцію 5в живлення на антену яка є у всіх відомих мені Т2 і буде Вам вирішена проблема. А при чому тут usb...???
Snoop:
--- Цитата: duman від 20:40:00, 29 Серпня 2015 ---* А при чому тут usb...???
--- End quote ---
З бочки виходить шнур USB - це я так думаю живлення цього підсилювача!!!
duman:
Ясно. Прозвоніть тоді розйом юсбі і ф-ку підключення тюнера - можливо вони запаралелені??
Snoop:
Виясив що у вороні це стандатна плата це фільтр розділювач м і дм! Питання чи можна якись підсилювач платку наприкьад з польки-сітки запхати? А може щось інше.
Додано: 15:46:02, 01 Вересня 2015В неті э відео де до ворони прикручують адаптер я так поняв що у них плата -це підсилювач а не фільтр
Додано: 17:09:08, 01 Вересня 2015Фото бочки
duman:
** Питання чи можна якись підсилювач платку наприкьад з польки-сітки запхати? А може щось інше.**
З *сітки* можна : викинути вхідний трансформатор і запаяти кабель з ДМВ антени на місце вторинної обмотки,але брати підсилювач під Т2 з живленням 5в. Можна пошукати і купити на радіоринку плату-суматор МВ-ДМВ з підсилювачем конкретно для ВОРОНИ (там 12в) або від логоперіодичної польської антени (теж 12в).На 12в підсилювачі бажано ставити БЖ на 12в.
Навігація
Go to full version