Приймачі DVB-S/S2 > S1 PVR, S2HD PVR, S2 Mini HD, S3 Mini HD
Прошивка для Openbox S3 Mini HD, S3CI HD, S3 micro HD
Sirogik:
Мої вітання. Цікавить інформація по Openbox S3 Micro HD. Яка якість картинки на цьому тюнері, з чим можна порівняти? Краща чим китайці за 300-400 грн. Дякую за відповіді.
Супутникове Телебачення:
--- Цитата: Sirogik від 16:03:43, 02 Січня 2018 --- Мої вітання. Цікавить інформація по Openbox S3 Micro HD. Яка якість картинки на цьому тюнері, з чим можна порівняти? Краща чим китайці за 300-400 грн. Дякую за відповіді.
--- End quote ---
в рази краща. Бомба картинка O0
slavon:
--- Цитувати ---в рази краща. Бомба картинка O0
--- End quote ---
так , так, а толку з того "що з бика молока" :2funny: :2funny: :2funny:
--- Цитувати ---Новинка 2015 года от Openbox. Построена на cовременном и быстром процессоре ALI 3511. Прост в настройках и управлении, имеет богатую комплектацию..
--- End quote ---
приймач на вже застарілому проці, Т2 з супутнику не бере, ціна на нього маже у 2 рази більша за аналоги з даної цінової категорії SatIntegral 12*8HD, QSat 8/11 ... ca.,
Sirogik:
По якості картинки у цьому ціновому діапазоні Openbox S3 Micro HD рівних не має ? Чи є модель конкурент?
slavon:
Це залежить від того які якості в приймачі Ви хочете бачити, а на мене достойну конкуренцію в цьому ціновому сегменті роблять наприклад приймачи SatIntegral 12*8HD зокрема модель Sat-Integral S-1248 HD HEAVY METAL - підтримка WiFi сивистків на чіпі 7601 та RT5370, Т2 з супутнику, Повер-Ву, пристойна "цьоця Шура" по ccamd, G-Шура на 6 міс, IPTV, Youtube ...
Навігація
Go to full version