Приймачі DVB-S/S2 > S1 PVR, S2HD PVR, S2 Mini HD, S3 Mini HD

Прошивка для Openbox S3 Mini HD, S3CI HD, S3 micro HD

<< < (3/12) > >>

Виктор Яковенко:
Хотів   би   почути   пораду  .  Купив   в   інтернет  магазині   Openbox   S  3  mini   hd   ресивер  ось   в  цьому   місяці  .  Прошивка   була  104   з   магазина  ,  але   не   було   як   карту   xtra   tv   підключити   і   багато   ще    чого .  Тому   перепрошив   106   з   іншого   форуму   і    ресивер   видав   на  весь   екран   попередження   що   прошивка   не   сумісна    залийте   нову   версію .  Так   ось   що   мені   далі    робити

nauris:
ПЗ v.116

Виктор Яковенко:
Дуже   Вам  вдячний  NAURIS  за  прошивку  а   то  я   вже  думав   що   в   мене   ресивер   клон  якийсь  що  не  хоче   приймати   заливки   ПО. 

nauris:

--- Цитата: Виктор Яковенко від 09:20:11, 29 Серпня 2016 ---Дуже   Вам  вдячний  NAURIS
--- End quote ---
Vienmēr lipni
Оновлена версія ПОv.116_new

bodyan:
Нова версія ПЗ v.117 для Openbox S3HD mini і Openbox S3CI HD від 08.09.2016 

СКАЧАТИ v.117

опис1. Виправлені помилки в софті на базі нових початкових кодів при роботі з драйверами файлових систем FAT32 і NTFS.
2. Виправлені помилки в софті при роботі з носіями USB Flash і HDD при збереженні файлів даних приймача ..
3. Розширено базу серійних номерів (датабаза на 08.09.2016).
4. Софт зібраний на нових ісходниках і вимагає тривалого тестування всіх основних функцій !![close]

Навігація

[0] Сторінка Повідомлень

[#] Наступна сторінка

[*] Попередня сторінка

Go to full version