Приймачі DVB-S/S2 > AF-XX18
А чи годен таке зробити? 4+1
Ігор Горбусь:
--- Цитата: Ogirok;17139 ---то ліпше Ігору її подаруйте кажіть - дарую з самовивозом:) .
--- End quote ---
І я в зимі маю з неї сніг відгортати :D
Став її на далекі ( низькі ) супутники і дивись на здоровя !
vic:
Я колись років 4 ри назад мав таку антену з 5 мя головами..звичайна Маво 0,85м..якість не витягувалась ніяк на бокових конверторах..потім появились супермаунти..перейшов на нього не роздумуючи і нині лише тішусь!!!
Переключав стареньким комутатором 0-22кгц
Yaro:
--- Цитата: Ігор Горбусь;17140 ---І я в зимі маю з неї сніг відгортати :D
!
--- End quote ---
Ігор у нас скромняга...ти поставив би на неї електрообігрів - то не треба було б з неї сніг відгортати :D :D :D
vic:
Я взяв колись за 100грн двухзеркалку 1.75м ..вже встановленну на даху х конвертором і двигуном 12"..як лише зима вяла..ніфіга не йде..а зішкрябувати сніг,коли він йде і йде мокрий ..неможливо просто..
Roman_Lviv:
--- Цитата: tosat;17083 ---велика кругла д=1.20 прямофокусна, там до неї спец головки треба...
--- End quote ---
Ну перемикач такий як Ігор писав то треба обовязково (хай Астра показує)
А як мені дізнатись чи мій тюнер зможе ним керувати чині..чув що є тюнери які не зможуть ним керувати...то правда?
А до тої ЛОРТи..то кріплення на одну головку...таке з трьох арматур :) а головка така величезна..ще аналогова десь валяється(пригадую з батьком клеїли, банки одягали бо завжди вода затікала в неї і не показувало) )...яку мені потрібно головку туди купити? А якшо я звичайну зачіплю*?
Навігація
Go to full version