Enigma / Enigma 2 > Dreambox SD
Dreambox 8000 не запускається
(1/1)
tosat:
Місяць часу була проблема, що тьнер загружався до половини, прийшлося перешити останнім іміджем (як правило невенігмою) запрацював, тепер те саме, тільки полоска загрузки спочатку екрану дисплея, може є якась поломка, в кого які думки з цього приводу?
Мені просто неохота його щомісяця перешивати, бо то не робота..
arrows:
--- Цитата: tosat від 15:20:48, 14 Червня 2015 ---Мені просто неохота його щомісяця перешивати, бо то не робота..
--- End quote ---
Звісно що не робота, та й не в прошивці діло. Однозначно сказати що з ним неможливо, треба глибоко копати та тестувати. Як на рахунок температури процесора? Бували випадки, що при перегріві відвалювався проц, треба катати шарики.
tosat:
Ні, з тепературую все норм., більше 45' всредині ніколи не було-стоїть вентилятор.
Не подобається мені тільки вінт (їздить туда-сюда постійно),ну і думаю ще кондюки в блоці живлення перевірити.
Додано: 05:55:55, 15 Червня 2015Тьнера зробив і не првірите що його робота блокувалась старою флешкою на 8 гіг (вона там така квадратна плоска тип CF 200x), я тьнера навіть не перешивав, витянув флешку і він зразу запустився..
Навігація
Go to full version