Різне > Куплю - Продам

Продам тюнер Dreambox 500S на з\ч чи відновлення.

<< < (2/3) > >>

nico2:
Шановним адмінам,читаю інколи цю тему роблю висновки,хтось шукає улюблений аппарат але хотів би купити його за копійки,хтось би продав абсолютно справний та за 100 грн з дому виходити не має бажання,то ж думаю краще зробити тут на форумі шось типу аукціону,виставив лот за початкові 50 грн з детальним описом,і хай днів 10 як на аукро кожен кому вигідно ставить свою ціну,всім буде зрозуміло що є металобрухтом який не шкода на запчастини пустити, а шо ще має якусь ціну,
сам купив компа тут на сайті де хазяїн бився в груди шо хороший мало користований,в якому виявився вінд битий і память гавняна, з різними частотами ,упс дохлий,миш заліплена ізострічкою,зараз валяється бо совість не дозволила таке людині пенсіонеру віддати, але все одно краще думаю якшо купувати і продавати то людина буде бачити якусь реальну оцінку шо вона купила і в скільки в реальності це може коштувати, якшо річ  цінніша за гроші то лишає собі на память продавець

Andersat:

--- Цитата: Yaro від 07:57:52, 06 Травня 2015 ---
--- Цитата: Andersat від 07:00:10, 06 Травня 2015 ---Залишився сам тюнер без пульта і блока живлення.

--- End quote ---
Скільки хочеш за такого?

--- End quote ---
Хотілося би 100 грн

bodyan:

--- Цитата: nico2 від 08:44:03, 06 Травня 2015 ---думаю краще зробити тут на форумі шось типу аукціону,виставив лот за початкові 50 грн з детальним описом,і хай днів 10 як на аукро кожен кому вигідно ставить свою ціну
--- End quote ---

ідея цікава, спробую реалізувати, подивимось що з цього вийде :)

ayserg:
також маю в наявности..в зразковому стани 500гр

roshja:
Погано включається.(з 5-10 разу) Треба швидко пересмикувати розєм живлення декілька разів--тоді запускається , і працює хоть цілий день.

В чому така поломка?в мене на 500 тоже так,я думаю що то блок живлення.?

Навігація

[0] Сторінка Повідомлень

[#] Наступна сторінка

[*] Попередня сторінка

Go to full version