Різне > Куплю - Продам

Продам DREAMBOX DM-500S

<< < (6/9) > >>

SergeyS:
Щоб не створювати нову тему вирішив апнути стару... Отже: маю DreamBox DM-500S повністю робочий, з пультом і блоком живлення.  Так як шарингом не користуюся, а кожні нововведення, повязані зі зміною частот, перетворюються в танці з бубном кругом нього - вирішив його позбутися. Пропозиція моя така: в крайньому випадку можу і продати, але бажаний варіант обміну на щось з глобиків 4100с і т.п. БЕЗ ДОПЛАТ!!!! Я вам - ви мені. Кому цікаво - пишем в особисті.

P.S. Тюнер не розбирався, не ремонтувався. Один з тих, що продавались в цій темі (вирішив тоді одного залишити собі, але так і не зрозумів, через які його якості на нього такий ажіотаж (ну окрім вбудованого LAN, який без використання шарингу не більше, ніж безкорисний отвір в корпусі)). І ще, до речі, є такий же самий тюнер в знайомого, який також хотів би його позбавитися і по тих же самих причинах. От правда в якому стані той - не знаю, на руках його не маю. Якщо зацікавить - кажіть, скажу хай принесе і тоді озвучу більш точно, що і до чого.

Snoop:

--- Цитата: SergeyS від 10:25:25, 08 Червня 2017 ---Щоб не створювати нову тему вирішив апнути стару... Отже: маю DreamBox DM-500S повністю робочий, з пультом і блоком живлення.  Так як шарингом не користуюся, а кожні нововведення, повязані зі зміною частот, перетворюються в танці з бубном кругом нього - вирішив його позбутися. Пропозиція моя така: в крайньому випадку можу і продати, але бажаний варіант обміну на щось з глобиків 4100с і т.п. БЕЗ ДОПЛАТ!!!! Я вам - ви мені. Кому цікаво - пишем в особисті.

P.S. Тюнер не розбирався, не ремонтувався. Один з тих, що продавались в цій темі (вирішив тоді одного залишити собі, але так і не зрозумів, через які його якості на нього такий ажіотаж (ну окрім вбудованого LAN, який без використання шарингу не більше, ніж безкорисний отвір в корпусі)). І ще, до речі, є такий же самий тюнер в знайомого, який також хотів би його позбавитися і по тих же самих причинах. От правда в якому стані той - не знаю, на руках його не маю. Якщо зацікавить - кажіть, скажу хай принесе і тоді озвучу більш точно, що і до чого.

--- End quote ---
Можу поміняти на 4100! Привези на зустріч махнемся! Забкру 2 дріма!

SergeyS:
На зустріч їхати не планую. Можу переслати НП.

Snoop:
Ще за пересилку платити задорогий тюнер!!!

SergeyS:
Хех.... Ну звісно - мені за тридевять земель їхати на зустріч буде дешевше  :2funny:

Навігація

[0] Сторінка Повідомлень

[#] Наступна сторінка

[*] Попередня сторінка

Go to full version