Приймачі DVB-S/S2 > F-300, X-8x0, F-500, X-5х0
Опенбокс F-300, X-8х0 - це наш і для людей!!
tarstudio:
Я ж кажу сьогодні дзвонив і питав так сказали
sathak:
--- Цитата: tarstudio;8239 ---дзвонив на мітріс кажуть що підтримує X800 хто може попробувати? і чи емулятори будуть одночасно працювати
--- End quote ---
За замовленням Максимум ТБ нами робиться досвідчена партія приймачів Х800 і Х810...
зміни торкнулися схемотехніки самих приймачів, застосовується інший пульт ДУ...
програмне забезпечення підтримує тільки кодування Crypton на вбудованому картрідере, ЕМУ і режимів шарінга в цьому софті немає і ніколи не буде... Такі умови договору на постачання устаткування...
Отже людина, яка купує подібний приймач у Максимум ТБ або Львівського Мітріса повинен бути попереджений про це, крім того на упаковці цих приймачів красується логотип Максимум ТБ і Crypton .... :eek:
tarstudio:
оце й да ! все ж таки глофо є г... але там все працює! а чим може бути кращий опенбокс від глобо ?
olega:
--- Цитата: tarstudio;8446 ---оце й да ! все ж таки глофо є г... але там все працює! а чим може бути кращий опенбокс від глобо ?
--- End quote ---
OpenBox завжди був кращий за Globo,і по якості картинки,і по якості виготовленя,і програмна підтримка краща.Так що тут не ма що сумніватись.В мене був Globo 6010CI і я ним не задоволений,зависав,перезагружався,а OpenBox в мене ще ніразу не завис і не перезагрузився,і якість картинки на висоті.Так що роби висновки в різниці 115$ між 50$ :)
Доречі на OpenBox теж все прекрасно працює. :D
tarstudio:
Мене цыкавить щоб працював Мітріс і закодовані з супутників
Навігація
Go to full version