Приймачі DVB-S2 (sh4) > GI S8120

Плагін ShoutCast - шлях

<< < (2/2)

yura150480:

--- Цитата: eziccc від 07:35:01, 25 Березня 2015 ---Тобто, свою радіостанцію я туди не зможу прописати? Тю йо....
--- End quote ---
Якщо з пульта не можливо,то я вже на одному форумі мав співбесідника по цій темі,він сказав що під спарком ніяк,я йому запропонував закинути лист в веб тв,він сказав що працює,але через кожні 15 20 хв тре перегружати станцію (короче глючено)

--- Цитата: arrows від 22:00:05, 24 Березня 2015 ---Краще поставити енигму і не єпать собі мозок.
--- End quote ---
А ще краще на вінді чи андроїді ,а ще краще не вийо...

eziccc:

--- Цитата: hmura від 09:03:07, 25 Березня 2015 ---Попробуй root\plugin\

--- End quote ---
Та я вже все обшукався....нема ніде... тільки десь знайшов якісь файліки з картинками...тіпа shotcast.png

yura150480:

--- Цитата: eziccc від 14:43:30, 25 Березня 2015 ---Та я вже все обшукався....нема ніде...
--- End quote ---
Повторюсь,для тих хто в танку... Під спарком ви і не знайдете... Пробуйте через веб тв... Або дійсно ставте Е2 (а ось сподобається )))) ;-) ;)

arrows:

--- Цитата: yura150480 від 16:55:28, 25 Березня 2015 ---Або дійсно ставте Е2
--- End quote ---
yura150480, якщо цім ти визнав мою пораду як єдину для досягнення мети пана eziccc, тоді прибери будь ласка
--- Цитата: yura150480 від 10:23:02, 25 Березня 2015 ---А ще краще на вінді чи андроїді ,а ще краще не вийо...

--- End quote ---
бо вважаю що ці слова були трішки некоректними по відношенню до мене. А ще було не погано, щоб ти пояснив чим така погана Е2. Також хочу завірити тебе в тому що пан eziccc не в танку, він намагається виправити ситуацію малою кров'ю. Давай будемо чемними один до одного та поважати думку кожного користувача даного ресурсу, просто склалося таке враження, що ти вважаєш себе самим розумним в світі, що не являється правдою.

eziccc:
Хлопці, припиняйте ці чвари.....в такий складний час.
Все поняв, але Е2 поки що ставити не хочу, поки що.....

Навігація

[0] Сторінка Повідомлень

[*] Попередня сторінка

Go to full version