Головна категорія > Українські телевізійні канали

IPTV від «Укртелеком»

<< < (2/2)

Shaggy88:

--- Цитата: april від 22:09:24, 17 Лютого 2015 ---Почитай уважно умови, там пише що пільговий тариф тільки на 3 місяці, а далі по 79 грн./місяць. Думаю що в любому варіанті шара кращий варіант.

--- End quote ---
а хіба потім не можна перейти на тариф за 39 грн/міс? і сидіти на ньому, поки не пройде 2 роки (стільки по контракту треба дивитися їхнє тв, щоб ресивер був тільки 1,20 грн). так, канали там будуть такі, які на тарілці безкоштовно показують, але... якщо ресивер такий в магазині коштує більше ніж 936 грн (39 грн * 24 міс), то чому б і не взяти про запас (а раптом з моїм опенбоксом щось станеться. а ціни на них зараз ого-го-го)?
ото я й питаю чи нормально воно показує і чи коштує своїх грошей...

april:
Ну, як кажуть "хазяин - барин". Але реально подумати, фіг його знає щото за іptv-приставка, чи не привязана вона жорстко до   "OLL TV", якщо так чи можливо її перешити. За два роки ресурс трохи свій виробить приставка ... Чи не зміниться за тих два роки в IPTV щось ....  Та й на даний час думаю, що такі приставки переважно використовують для перегляду онлайн фільмів з нету,  а не перегляду телебачення. Багато питань як на мене в цій справі. Моя думка, краще тих 936 грн. потратити на щось краще, а ще краще докласти і купити більш-менш пристойний сат-приймач. :)

Shaggy88:

--- Цитата: april від 13:21:39, 18 Лютого 2015 ---Ну, як кажуть "хазяин - барин". Але реально подумати, фіг його знає щото за іptv-приставка, чи не привязана вона жорстко до   "OLL TV", якщо так чи можливо її перешити. За два роки ресурс трохи свій виробить приставка ... Чи не зміниться за тих два роки в IPTV щось ....  Та й на даний час думаю, що такі приставки переважно використовують для перегляду онлайн фільмів з нету,  а не перегляду телебачення. Багато питань як на мене в цій справі. Моя думка, краще тих 936 грн. потратити на щось краще, а ще краще докласти і купити більш-менш пристойний сат-приймач. :)

--- End quote ---
о! саме таку розгорнуту думку щодо цього питання я і чекав! дякую!

yura150480:
Ще можна підписатися на Воля Смарт
Або купувати плейлист з ш...нг сервера...

Shaggy88:
я дійшов висновку, що ця штука хороша для тих:
хто не має тарілки
хто має тарілку, та не має нормального супутникового ресивера для шари

бо все ж таки якщо відкинути вартість обладнання, то шару купувати вигідніше...

Навігація

[0] Сторінка Повідомлень

[*] Попередня сторінка

Go to full version