Приймачі DVB-S/S2 > Tiger

Tiger Nova HD

<< < (3/4) > >>

Astronomy:
nico2! щоб перевірити роботу шуру на це потрібен якісний тюнер,а на дешивих тюнерах тіпа атласаце не світить ніколи.пару днів назад налаштовував євроскай 4500(друг атласа) поки канал відкриється можна поставити чайник і зробити чай!

slavon:
nico2  An14 ми усі, тут на форумі, вже один раз мали дискусію на цю тему, навіщо повертатися знову до пусторожніх розмов ??? Як на мене то найкращий тюнер по картинці і роботі "цьоці Шури" це тюнер на mips CPU & OS Linux open (E2) - DreamBox 800HD (80$), просто фантастичний за своєю швидкодією Vu+ Zero - (120$), або як мінімум - sh4 & Linux open (Shpark &/or E2) - Gi S8120 lite(~53$) чи Gi S8120 (~63$) !!! Кому потрібен цей металолом з Ж-шарою ???  ca.,

nico2:
для інформації швидкість переключення каналів на атласі на Gshare 1-1.5 сек,до чого тут євроскай 4500(друг атласа) коли атлас на закритому лінуксі, процесори рядом не стояли ,я ж казав хто роздає свою шару буде битись мордою об асфальт щоб будь як обісрати реси які в очі не бачили ,тому це форум для любителів жлобо,жопенбоксів(історичне гівно),тупих тормознутих аміко,і поділитися тут спостереженнями про роботу девайса який попав в руки можна лише з деякими людьми і то в приваті,рівнозначне відношення до заліза на жаль на сат експерті,або сатсале нет,сатсат а тут кожний хвалить то шо має ,або то шо продає тому як завжди не бачу змісту шось далі писати,я написав кого стосується допис -відповідь на
--- Цитувати ---Ресивер просто чудовий! Легкий в користуванні,підтримка софту на висоті,на крайній на сьогодні прошивці працюють телеканали закодовані в PowerVu! Всім рекомендую цей ресивер! В кого будуть запитання - з задоволенням відповім!
--- End quote ---
і порадив дивіться вище

Виктор Волошук:
Нове ПЗ.

oqlan:
Прошивка для NOVA HD V1.09(25212)
1.Upgrade iks to 143
2.Update Apollo.2

Навігація

[0] Сторінка Повідомлень

[#] Наступна сторінка

[*] Попередня сторінка