Приймачі DVB-S2 (sh4) > Amiko SHD-8900 Alien
Зміна лого на Amiko SHD-8900 Alien
Іван Лютий:
Друзі , якщо хто може , допоможіть з дампом на основі по 1.2.73 , потрібна заміна лого радіо на щось яскравіше і оригінальніше , ніж стандарт , по ФТП иу ніяк .
yura150480:
--- Цитата: Іван Лютий від 11:17:54, 11 Грудня 2014 ---по ФТП иу ніяк .
--- End quote ---
Чому по FTP ніяк?
Ось шлях/root/spark/Logo/radio
Ось пару лого від nicpwo
Іван Лютий:
--- Цитата: yura150480 від 13:37:48, 11 Грудня 2014 ---
--- End quote ---
Чому по FTP ніяк?
Ось пару лого від nicpwo
--- End quote ---
По ФТП я перепробував все , що підказували добрі люди , але так і не зміг підключитись - IP тюнера невідомий , можливо якийсь збій у програмі , а хочеться замінити лого радіо , якщо маєте можливість , скиньте дамп з яскравим , цікавим лого , буду безмірно вдячний .
yura150480:
--- Цитата: Іван Лютий від 11:05:29, 12 Грудня 2014 ---IP тюнера невідомий , можливо якийсь збій у програмі
--- End quote ---
ІР можна подивитися в налаштуваннях тюнера,а під'єднатися можна з допомогою тотал командер... Яке у вас під'єднання? через роутер? На тюнері нет є? Там шара погода ютуб працюють?
Snoop:
--- Цитата: Іван Лютий від 11:05:29, 12 Грудня 2014 ---
--- Цитата: yura150480 від 13:37:48, 11 Грудня 2014 ---
--- End quote ---
Чому по FTP ніяк?
Ось пару лого від nicpwo
--- End quote ---
По ФТП я перепробував все , що підказували добрі люди , але так і не зміг підключитись - IP тюнера невідомий , можливо якийсь збій у програмі , а хочеться замінити лого радіо , якщо маєте можливість , скиньте дамп з яскравим , цікавим лого , буду безмірно вдячний .
--- End quote ---
якщо IP тюнера не показаний це означає що не правельно підключений нет до тюнера! Подивіться чи при включеному тюнері через шпаринки тюнера у місці там де підключений кабель інет - горить зелений діод! Якщо ні тоді сітева картка тюнера згоріла і вихід підключити wi-fi адаптер через usb
Навігація
Go to full version