Порадьте... > Ресівери, Інструменти, супутні матеріали

Вибір приймача IV квартал 2014 - поради у виборі приймачів

<< < (2/8) > >>

Остап:
Xtrend et5000,6000,9000,9200 O0

april:

--- Цитата: slavon від 06:59:20, 05 Грудня 2014 --- An14 nico2 перестань рекламувати це гавно - Tiger Z460, бо в мене склалося таке враження що ти інших ресів не знаєш !!! Усім раджу брати тільки Dreambox-подібні ресевери на mips процесорах та Е2 - добре що їх вибір на сьогоднішній день дуже широкий від 100 долярів і вище !!!
GI Zero - що за звір ??? Чому не знаю ???

--- End quote ---

VU+ Zero http://www.youtube.com/watch?v=3a97FpHpBww
В нас їх ще нема, а європі вже продають орієнтовно по 120-130 євро, то в нас думаю будуть по 120-130 баксів.

slavon:
april дякую за відео  An14
Ось тут нарив порівняльну характеристику Zero та інших продуктів від Vu+

yura150480:
OpenBox SX x   
Або ХІТ GI 8120
Ну якщо ви хфанат Енігми тоді VU+

nico2:

--- Цитувати ---nico2 перестань рекламувати це гавно - Tiger Z460, бо в мене склалося таке враження що ти інших ресів не знаєш !!!
--- End quote ---
По перше якщо тут хтось і рекламує гавно то це пан айтішник який крім обслуговування дрімів мабуть більше ні в чому не розбирається,я вже писав не раз ,хочете гритматись з емуляторами ,викидувати бабки за шару,яку продають вище звані товариші,звертайтесь до панів айтішників вони на вас зароблять ,хочете дивитись телевізор  я вам запропонував тюнер один з кращих по всіх параметрах і ціні на сьогоднішній день ,хоча є ще куча тигрів ,сат інтегралів ,оптікумів ,анаконд соло,із всього що тримаю в руках це рес з яким можна дивитись телевізор,хоча ще забув такий тормоз як аміко,якщо дехто знову хоче щоб я йому доказував що то шо він бачив за своє життя шо то гівно ,а не те шо пропоную я то хай би спочатку хоч в магазині на нього подивився,я знаю як всі хто працює з компами люблять гігабайти памяті ,ядра процесорів і всіляке інше залізо шоб танчики бігали та в них ніколи дитинство не закінчувалось то я не маю бажання з ними спілкуватись на цю тему я давно вийшов з цього віку.

Навігація

[0] Сторінка Повідомлень

[#] Наступна сторінка

[*] Попередня сторінка

Go to full version