Приймачі DVB-S/S2 > Ferguson i їм подібні
Arion DSR 5001 Plus і проблеми з Блоком Живлення
tosat:
--- Цитата: василь камад від 21:23:34, 13 Квітня 2016 ---я новачок ? я поміняв діодний міст високовольтний конденсатор міняв на ньому не має напруги і мікросхему міняв
--- End quote ---
Тобі це ще не надоїло ..?
Віддай норм. Майстрові, зробить без питань.., тьнери ремонтувати з такими знаннями можна і по пів-року..
василь камад:
я молодий майстер ще навиків ще немаю і я прошу допомоги
tosat:
--- Цитата: василь камад від 16:46:41, 17 Квітня 2016 ---я молодий майстер ще навиків ще немаю і я прошу допомоги
--- End quote ---
Тобі потрібно зрозуміти, що є речі, за які краще не братися (бо не той рівень досвіду та знань), особисто я не зважаючи, що маю вищу освіту та постійно шукаю даташити в неті колупав різні імпульсні блоки живлення (від компа, ноутів та тьюнерів)пару місяців, для того, щоб їх нормально вивчити, бо деколи бувають такі поломки, що і в голові не вкладається (наприклад віднедавна китайкі в плати запихують шими з іншим маркуванням, ніж написано на платі, також деколи горять" постійні імпортні резистори (а по вигляду і не скажеш).
І наостанок: сам не навчишся, ніхто за тебе це не зробить, судячи з попереднього мого цитування твого посту у тебе навіть не початковий рівень знань, бо якщо схеми не вмієш читати то не варто за це навіть братися, повір.
Гроші на ремонт тьюнера можна заробити наприклад на будові.
І ще: ніколи не бачив, щоб хтось іздив на ауді заробляючи гроші ремонтами: на цьому багато не заробиш, а якщо ще й шіми палити, то взагалі мінус..
василь камад:
хочу навчитись електроніки ? чому схему читаю що де стоїть як деталі називаються
zenoviy:
--- Цитата: василь камад від 18:27:38, 18 Квітня 2016 ---хочу навчитись електроніки ? чому схему читаю що де стоїть як деталі називаються
--- End quote ---
Сего Вася мало...Тре ще голову на плечах... >:(
Навігація
Go to full version