Приймачі DVB-S/S2 > Інші приймачі з Ему

Rapido II

<< < (6/14) > >>

Android-80:

--- Цитата: Ogirok;19820 ---Ну то як той тюнер? В мене ще один зостався (було 2 шт). Можна клієнту  пропонувати?
--- End quote ---

Взагалом то непоганий,на його цінову категорію. Для бабусі з дідусем підійде без проблем:D  Але в ноьго замічений один недолік-при жорстокому переключені каналів може зависнути:eek: Але то не є проблемою,бо ззіді є кнопочка виключити-включити:D

Ogirok:
Так, я зауважив таку проблему: при переключенні каналів навіть на не кодовані через раз відбувається затримка на кілька секунд. Вже починаєш думати, що капець, але трохи подумає тай показує.
Також при налаштуванні портів до нього не доходить за першим разом - мус кілька разів пошпіляти (повторити операцію), поки налаштуєш.

sashko2:
В Одесі цей чудо - ресивер можна купити за 28-30$ .Також можу сказати ,що він не такий і поганий.(на ринку-7 км розібрали всі)
З софтом Rapido070703.hex показує майже все,і без всяких глюків.
Всі канали з бісс (також Домашній на 75*) + Кріпто .
Да ,немає Прімки ,ТРС,та поляків ,а якщо клієнт каже "немає грошів_а хочу дивитися НТВ ,ОРТ,СТС,Мегаспорт,1+1,порнуху,а дітям 2*2 + Jetix"
Будь ласка 650-850гр.(1 чи 2 антени) 6 міс гарантія і все.
А хто розуміє ,що Оренбох краще , ставлю Х-800 або Х820.

satamator:
на кількох тюнерах скидались списки каналів , закачаних з компа (070703). любить підвиснути .

SashaMaster:
Ще один нюанс. З софтом 070703.hex є одна маленька проблемка. Якшо дивишся який-небудь канал і нажмеш випадково синю кнопку (посторінкове гортання вниз) то тюнер скидає список каналів. Краще використовувати прошивку DVB5518_SmartPatch_T0194_V1.0.1_07017E.hex вона нібито без глюків, правда канал Travel не показує...

Навігація

[0] Сторінка Повідомлень

[#] Наступна сторінка

[*] Попередня сторінка

Go to full version