Приймачі DVB-S/S2 > Інші приймачі з Ему

Rapido II

<< < (4/14) > >>

Ogirok:
На рахунок Віжн ТВ - є окрема тема на форумі.
А щодо обслуговування - відкриті канали завжди можна буде дивитися.

Ігор Горбусь:

--- Цитата: sawa81;16509 ---та навіть як незаберуть то я їх всеодно продам, тільки от як їх потім обслуговувати????, а що на рахунок віжн ТВ ?????? вже є щось конкретне???
--- End quote ---

Та на рахунок Віжн ТБ знаю те що і усі , глянь тут якщо не читав , МР4 . Але через два - три місяці почнуться упрйоки , що мол поставив хирню , не попередив , міняй на нормальний тепер і.т.п....
Я от маю заказ на два Опенбокса 820 , і сумніваюсь чи брати , чи ні !

jocoka:
Одним словом = ГИВНО=

satamator:

--- Цитата: sawa81;16509 ---та навіть як незаберуть то я їх всеодно продам, тільки от як їх потім обслуговувати????,
--- End quote ---

ти що , не вмієш вручну відкриті канали прописати ? щодо кодованих каналів я , наприклад , своїх покупців одразу попереджую , щоб на дешевих ресиверах на них не розраховували . які гроші , такі й можливості .

на рахунок ВіжнТВ , вважаєте , що буде черга за ними ? таких одиниці будуть . та й клієнт який бере комплект з рапідо чи глобо при наявності альтернативи у вигляді хоча б опенбокса , навряд чи погодиться на оплату за перегляд каналів . на мотопідвісах наразі можна дивитись поза 120 наших каналів без абонплати при ціні системи в 200-300 уо . Стоїть до вас черга за такими системами ?

Ogirok:

--- Цитата: satamator;16959 --- своїх покупців одразу попереджую , щоб на дешевих ресиверах на них не розраховували . які гроші , такі й можливості .

--- End quote ---

Тут не можу повністю погодитися. Наприклад на Глобоподібні чи не найнижча ціна. А підтримка софтова досить непогана. Принаймні була.

Навігація

[0] Сторінка Повідомлень

[#] Наступна сторінка

[*] Попередня сторінка

Go to full version