Enigma / Enigma 2 > Wicard
Wicardd і тюнер «Либiдь ТВ» - LYBID 1002
ya.Alex:
--- Цитата: hunterelectric від 16:10:42, 27 Листопада 2014 ---Там дапм чистый либедь. Після прошивки дампа на прогері оновити ресивер до версії 1.071 через USB, і вже потім з USB лити wiccard 1.18
--- End quote ---
так а ключи на вiкардi? На цих зборках що icнують - вже неактуальнi... Потiм, пiсля iх оновити нiяк, i знов прогер???
Додано: 18:43:21, 27 Листопада 2014Потрiбен дамп разом з вiкардом!!!
hunterelectric:
--- Цитата: ya.Alex від 18:41:35, 27 Листопада 2014 ---так а ключи на вiкардi?
--- End quote ---
Так там есть ключи(на бисс).
--- Цитата: ya.Alex від 18:41:35, 27 Листопада 2014 ---Потрiбен дамп разом з вiкардом!!!
--- End quote ---
Так дамп зліпити не проблема, ламає те що 3к не весь працює.
ya.Alex:
Потрiбен оновлений вiкард, а бiси я власноруч в SoftCam.Key оновлюю ))
hunterelectric:
--- Цитата: ya.Alex від 04:52:01, 28 Листопада 2014 ---Потрiбен оновлений вiкард,
--- End quote ---
Якщо Захаровна в подлодке захоче,то буде,а так маемо що маемо.
neronov1971@mail.ru:
Сьогодні в перше побачив тюнер Либідь 1002, сказали, що не працює з квітня, був налаштований на 36 градус. Задача зробити щоб показували канали з Амоса, Сіріуса і Хотбирта. Відсканував в вручну, канали з’явились але то один супутник не показує, то інший.
На офіційному сайті знайшов прошивку 1.0.071 (7,08 Мб), прошил, телік показав, що прошивка завершилась. Всі канали зникли. Все отсканував заново, Але особливих змін я не побачив. Амос глючить.
Потім знайшов ваш сайт. Скачав wicardd-np6-3k.zip (1,43 Мб), разархівіровав. Флешку отформатував. На флешку скинув ssu_gsc_stb.upg и папку conf. Вставив флешку, включив тюнер. Телік ні чого не показує, тюнер моргає, почекав хвилин 15. Вимкнув тюнер, витащив флешку, включив тюнер. Канали ні куди не ділись і признаків прошивкі не видно. В меню показує, що прошивка таже 1.0.071.
Що я зробив не так?
Навігація
Go to full version