Enigma / Enigma 2 > Wicard
Wicardd і тюнер «Либiдь ТВ» - LYBID 1002
vadek:
Спасибі *-P
ya.Alex:
Встановите плагiн з посту #104 - вiдпишиться, цiкавлять Idman та AZ TV... час трансляцiй в biss.
neronov1971@mail.ru:
Хочу переставити на тарілці головку з ямалу 90 на АБС 75 але не можу на либіді знайти полоски, що показують якість прийому, іншого тюнера під рукаю нема. Підкажить як це робити.
Друге питання. Я в очі не бачив рідну головку, яка стояла на либіді на 36 спутник, вона в кума в сусідньому селі. Чи буде вона працювати як звичайна КУ? Чи треба нам за нею їхати?
Snoop:
--- Цитата: neronov1971@mail.ru від 11:55:03, 10 Січня 2015 ---Друге питання. Я в очі не бачив рідну головку, яка стояла на либіді на 36 спутник, вона в кума в сусідньому селі. Чи буде вона працювати як звичайна КУ? Чи треба нам за нею їхати?
--- End quote ---
звичайна головка яка стояла на 90 підійде на 75! "рідна головка", яка стояла на либіді на 36 спутник - залишіть її без змін, може колись підключете шару на +++!
neronov1971@mail.ru:
--- Цитата: Snoop від 16:19:39, 10 Січня 2015 ---звичайна головка яка стояла на 90 підійде на 75! "рідна головка", яка стояла на либіді на 36 спутник - залишіть її без змін, може колись підключете шару на +++
--- End quote ---
Ви мене не вірно зрозуміли, я питав чи підійде головка що приймала Либідь з 36 на інши спутнікі, тобто чи вона працюю в КУ діапазоні
І будь ласка дайте відповідь на перше питання:
Хочу переставити на тарілці головку з ямалу 90 на АБС 75 але не можу на либіді знайти полоски, що показують якість прийому, іншого тюнера під рукаю нема. Підкажить як це робити.
Навігація
Go to full version