Enigma / Enigma 2 > Wicard

Wicardd і Тр***лор

<< < (5/5)

ya.Alex:

--- Цитата: yura150480 від 21:48:45, 02 Березня 2016 ---наскільки є правда те що на вікарді для роутерів броадком можна дивитися шару на смарт тв з DVB-s2 ?
--- End quote ---
в мене роутер DIR-320, на ньому можна ))

slavon:

--- Цитувати ---всім,наскільки є правда те що на вікарді для роутерів броадком можна дивитися шару на смарт тв з DVB-s2 ?

--- End quote ---
Механізм цього дійства поясни ??? те що вікард на DIR-320 я зрозумів, яким чином при цьому ці ключі схаває смарт-тв ????  ca.,

vitivan:
Можна дивитися на смарт тв. ему Oscam. 

Кардшаринг в телевізорах Samsung реалізується шляхом установки віджета SamyGo і плагіна OSCAM-v.0.3.1.

SamyGO, це міжнародний некомерційний проект, створений незалежними ентузіастами, інженерами і програмістами, основною метою якого є виправлення всіх недоліків і обмежень заводського програмного забезпечення, встановленого в телевізорах Samsung.

yura150480:

--- Цитата: slavon від 06:42:51, 03 Березня 2016 ---еханізм цього дійства поясни ???
--- End quote ---
я думаю він працює з кард рідером ,тобто на смарт тв працювати не буде. І прохання ,хто має хочаби словесний мануал ,як запустити не тільки шару а й ключі і трико на дір320 ,скиньте ,якщо то можливо і головне не по мпцс ,а по лан чи вафлі.

Навігація

[0] Сторінка Повідомлень

[*] Попередня сторінка

Go to full version