Приймачі DVB-S2 (sh4) > GI S8120

Питання по GI 8120

<< < (6/8) > >>

malyshka:

--- Цитата: slava12 від 18:34:41, 16 Грудня 2019 ---Доброго вечора!  Чи працює   цей реівер з іпітві   GI8120   щось закидую на флешку  плейлист захожу в WEB  TB  флешки небачить  флешку форматував ніц зтого брав плейлист з едем  немає  файлу з флешки.
ЧИ вартує з ним бавитися! ca., *-P *-P *-P

--- End quote ---
  Обов"язкова назва файла:  webtv_usr.xml. У мене відмінно працює, а на енігмі ще краще. Тут можна список IPTV поставити окремим фаворитом та редагувати як звичайні сат канали (переміщати, видаляти).

slava12:
Тобто я скачав  мрз лист іпітіві  і його перейменувати на webtv_usr.xml. чияк то я таке немав діло скачав з едему  і бачить з флешки  С  вмибираю там вискакує pvr   і все файла небачу  я хотів зробити платне іпітві. ca., ca., ca.,

slavon:
slava12 для Spark спеціальний формат файлу webtv_usr.xml, а не тільки назва, для E2 файл формату tv - нормальні сервери мають їх видавати готові.  в приципі файл для E2 можна конвертувати з m3u конверторам у нас на форумі   ca.,

slava12:
Я скачав з едему на пробу  плейлист  перейменував його в webtv_usr.xml  закинув на флешку вставив в тюнер пробую завантажити відкрило з флешки файли я пробую завантажити вискочило що завантаження  невдалось. ca.,

slavon:
Перейменування нічого не дасть ... формат файлу має бути інший ...  ca.,

Навігація

[0] Сторінка Повідомлень

[#] Наступна сторінка

[*] Попередня сторінка

Go to full version