Автор Тема: WinQuest GSR 1010 FTA  (Прочитано 10924 раз)

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

Відсутній kovall

  • Старожило
  • ****
  • Повідомлень: 350
  • Рейтинг: +230/-5
  • я
WinQuest GSR 1010 FTA
« : 09:49:16, 13 Серпень 2007 »
WinQuest GSR 1010 FTA - інструкція з прошивки, список каналів, ввести бісс ключі, необхідні пргорами, емулятор

Відсутній bodyan

  • Адміністратор
  • *****
  • Повідомлень: 6007
  • Рейтинг: +7745/-1
WinQuest GSR 1010 FTA
« Відповідь #1 : 09:56:32, 13 Серпень 2007 »
Даний приймач є клоном тих же Euston, DSR 5003 Plus. Щодо софту, особисто я використовую стареньку прошивку що описав в даному пості.
На рахунок Бісс: Бісс канал відкривається швидше той, ключ якого стоїть в ему першим
Для подяк:  4149625802083533 |

Відсутній Ігор Горбусь

  • Глобальний модератор
  • *****
  • Повідомлень: 2889
  • Рейтинг: +2855/-2
WinQuest GSR 1010 FTA
« Відповідь #2 : 11:00:16, 13 Серпень 2007 »
Цитата: bodyan;16312
Даний приймач є клоном тих же Euston, DSR 5003 Plus. Щодо софту, особисто я використовую стареньку прошивку що описав в даному пості.
На рахунок Бісс: Бісс канал відкривається швидше той, ключ якого стоїть в ему першим


Добавлю !!!
Так що поскладай основні Бісс ключі з самого початку , а лишні які не використовуються повитирай і все буде гаразд !!!
Це моя власна думка , і я в ній можу помилятись !

Відсутній zloj vitos

  • Ветеран
  • *****
  • Повідомлень: 643
  • Рейтинг: +358/-23
WinQuest GSR 1010 FTA
« Відповідь #3 : 14:44:07, 04 Червень 2008 »
Сьогодні знайшов софт для ДСР 5003 підійде й до Вінквест 1010.Пишуть полсат ок.Може кому потрібно,бо на них оновлення не було вже давно.Перевірить змоги нема тому пробуйте самі :)

Відсутній bodyan

  • Адміністратор
  • *****
  • Повідомлень: 6007
  • Рейтинг: +7745/-1
WinQuest GSR 1010 FTA
« Відповідь #4 : 16:01:20, 04 Червень 2008 »
Нажаль даний софт без Ау на Польсат, в софті просто присутній актуальний ключ на даний момент. До всього ж в ему відсутній Криптоворкс
Для подяк:  4149625802083533 |

Відсутній zloj vitos

  • Ветеран
  • *****
  • Повідомлень: 643
  • Рейтинг: +358/-23
WinQuest GSR 1010 FTA
« Відповідь #5 : 07:40:56, 05 Червень 2008 »
Дякую,Богдане,що перевірив софт.Значить нема на нього і не буде нормального ПЗ :(

Відсутній gotsanyuk

  • Глобальний модератор
  • *****
  • Повідомлень: 2894
  • Рейтинг: +7233/-2
  • dreambox is a dream
WinQuest GSR 1010 FTA
« Відповідь #6 : 17:58:42, 11 Серпень 2008 »
BISS - Працює нормально...
Polsat - OK.
Digi - OK.


Тестував chikosh...
| [DreamBox 800se] -> DOMICA-image-9a | (> 0.9m.(4°W,4.8°E,13°E) | (> 0.9m.(36°E) | (> 0.9m.(75°E) |

Відсутній chikosh

  • Постійний користувач
  • ***
  • Повідомлень: 113
  • Рейтинг: +113/-11
WinQuest GSR 1010 FTA
« Відповідь #7 : 18:39:00, 11 Серпень 2008 »
Підтверджую- все працює.
Кліенти  (кому записав) задоволені. Тюнер на який дехто поставив хрест
(quest) ще живий. Головне BISS - валить непогано.
Одне зауваження- не скидувати на заводські налаштування.
Прочитайте текстовий файл !!!

Відсутній M1sha

  • Старожило
  • ****
  • Повідомлень: 375
  • Рейтинг: +159/-11
WinQuest GSR 1010 FTA
« Відповідь #8 : 19:05:19, 11 Серпень 2008 »
Головне BISS - валить непогано.
Одне зауваження- не скидувати на заводські налаштування.

Відносно раннього Квеста :( BISS  непогано валить,відносно,а скинете в заводські налаштування-пропаде пунт меню де ключик намальований, тобто відключиться ЕМУ , але не біда, для включення набираєте menu7799,а для WinQuest2010  menu7755.

Відсутній delta1111

  • Новачок
  • *
  • Повідомлень: 3
  • Рейтинг: +0/-0
WinQuest GSR 1010 FTA
« Відповідь #9 : 16:59:29, 19 Жовтень 2008 »
хто зможе поділитись інфою. де можна взяти інструкцію до емулятора winquest gsr 1010 fta як вписувати та активувати ключі бісс та інші. спасибі .

Відсутній jirik

  • Користувач
  • **
  • Повідомлень: 97
  • Рейтинг: +14/-7
WinQuest GSR 1010 FTA
« Відповідь #10 : 18:17:32, 30 Жовтень 2008 »
BISS - Працює нормально...
Polsat - OK.
Digi - OK.


Тестував chikosh...
Вибачте мені за дурне питання,але з цією прошивкою в тюнері буде хоча би російська мова.Просто знайомий приніс такий ось тюнер і я незнаю якою прошивкою його шити і яка взагалі прошивка сама остання на це чудо
Хмельницька обл. м.Городок

Відсутній Остап

  • Ветеран
  • *****
  • Повідомлень: 806
  • Рейтинг: +395/-16
  • Медицина лікує людей а ветеринарія людство!
WinQuest GSR 1010 FTA
« Відповідь #11 : 20:25:31, 30 Жовтень 2008 »
Недавно прошивав цей чудо тюнер рос.мова присутня в меню.

Відсутній osp-n

  • Новачок
  • *
  • Повідомлень: 36
  • Рейтинг: +31/-0
WinQuest GSR 1010 FTA
« Відповідь #12 : 20:34:10, 30 Жовтень 2008 »
Остання прошивка на http://winquest.ru/software.html за 10.12.2006. Активація ему 7799.

Відсутній jirik

  • Користувач
  • **
  • Повідомлень: 97
  • Рейтинг: +14/-7
WinQuest GSR 1010 FTA
« Відповідь #13 : 07:56:04, 31 Жовтень 2008 »
Якщо остання прошивка за 2006 рік,то тоді щоза прошивка виложена постами вище,вона що не підійде на цей тюнер?
Хмельницька обл. м.Городок

Відсутній zloj vitos

  • Ветеран
  • *****
  • Повідомлень: 643
  • Рейтинг: +358/-23
WinQuest GSR 1010 FTA
« Відповідь #14 : 09:20:36, 31 Жовтень 2008 »
Підійде,але російської мови там не має(за українську я мовчу). :)

 

Amiko SSD - 540 FTA , 549 CX, 550 CR, 560 CR, 570 CX PVR ,580

Автор ioanРозділ Amiko

Відповідей: 9
Переглядів: 5250
Остання відповідь 17:20:30, 12 Жовтень 2015
від iva3
Продам тюнер Супутникового ТБ "Thomson DSI-150 MPEG-2 FTA

Автор savsavРозділ Куплю - Продам

Відповідей: 8
Переглядів: 1134
Остання відповідь 18:11:11, 22 Серпень 2016
від vaping
Skyon 2300 FTA - прошивка, список каналів, ключі, програми

Автор bodyanРозділ Skyon, Edision

Відповідей: 0
Переглядів: 1169
Остання відповідь 10:41:47, 23 Січень 2010
від bodyan
Потрібна допомога в ремонті блока живлення Openbox F-300 FTA

Автор Ігорь1Розділ Питання, пов'язані з ремонтом.

Відповідей: 2
Переглядів: 284
Остання відповідь 09:05:24, 15 Липень 2009
від Ігорь1
LogiSat 1300HD - HD приймач FTA каналів

Автор bodyanРозділ Інші HD приймачі

Відповідей: 1
Переглядів: 457
Остання відповідь 08:59:26, 28 Грудень 2016
від bodyan