Приймачі DVB-S2 (sh4) > GI S8120
Проблема з Wi-Fi
Snoop:
Добрий день!
Тюнер 8120 версія ПО 1.2.65 Spark
адаптер GI з антеною
Не можу підключитись до роутера ніяк (роутери бачить)! адаптер міняв на китайський теж працює з тюнером, тюнерів вже 3 шт пробував! Роутери Dir320 і TP-link!!! У чому може бути проблема???
Додано: 21:08:50, 02 Червня 2014У настройках роутера забрав захист - не допомогло
потім у настоки WI-Fi канал стояв авто поміняв на 1 - пішло шара запрацювала *oohaa*
зробив захист знов не конектиться шо зо ірунда!!!
Я схиляюсь до ПО, тому що з версією 1,2,56 від Богдана колись наставив багато Wi-fi і проблем жодних немав!!!
Може хтось скине цілу папку Modules з тієї прошивки!!!
ates4:
GI 8120 lite щось не бчить wifi адаптера софт 72 в чому може бути проблема? Адаптер tp-link wn 723 n
Ігор Горбусь:
А скоріше він його бачив ? Інший wifi адаптер пробували ?
ates4:
Пробував D-link DWA 125 теж не бачить. На компі адаптери детектяться. Перепрошив на 68 прошивку
те саме. Пробував модем Е1550 працює.
Питання в тому, що потрібно налаштувати ш@ру, а інтернет нормальний тільки від інтертелекому (в замовника модем mifi 2200, чи підскажіть які інтертелекомівські модеми стабільно працюють з GI 8120 lite *-I *-I *-I
Snoop:
--- Цитата: ates4 від 20:58:14, 29 Червня 2014 ---Пробував D-link DWA 125 теж не бачить. На компі адаптери детектяться. Перепрошив на 68 прошивку
те саме. Пробував модем Е1550 працює.
Питання в тому, що потрібно налаштувати ш@ру, а інтернет нормальний тільки від інтертелекому (в замовника модем mifi 2200, чи підскажіть які інтертелекомівські модеми стабільно працюють з GI 8120 lite *-I *-I *-I
--- End quote ---
На енігмі пробували???
У мене був випадок коли у людини був їхній роутер wi-fi типу "чорна таблетка" з ним були проблеми підєднання, після того як помінявся на дір320 жодних проблем не виникало!!!
Навігація
Go to full version