Приймачі DVB-S2 (sh4) > GI S8120

Як настроїти шару на GI S8120 за допомогою мобільного?

<< < (3/4) > >>

ioan:
не відразу звернув увагу на дану тему ca.,ну й нагородили тут бузини.І ніхто не взяв до уваги що це старшим людям,а їм потрібно шоб включив івсе працювало.Якраз для того існує мікробокс і небесна шара.Один раз настроїв і забув.бувають і там нюанси но де їх нема.Я наприклад такий варіант використовую навіть там де є можливість підключити інет ,але люям він непотрібен бо їх цікавить лиш телебаченя.Тим більше що зараз трансляція іде з7го градуса а це означає що міняєте просто головку на сіріусі на подвійну чуть зміщуєте антену в сторону 7Е і кидаєте кабель до мікробокс прошитого під модем
І все це працює там де покритя погане а бо й зовсім відсутнє!
ось по даній темі
http://sat-ukraine.info/index.php/topic,9715.0.html

Додано: 09:05:55, 11 Лютого 2014
--- Цитата: Остап від 18:56:56, 10 Лютого 2014 ---Неправильний ви тюнер шановний купили.Треба було брати тюнер з підтримкою карт мобільних операторів.

--- End quote ---
тюнер навіть дуже правильний. а під сімки так фішка непотрібна,тільки дуже багато в нас ще є плям де покриття жахливе або і зовсім відсутнє.

Valdiska:
Я так зрозумів сам мікробокс потрібно підключати до ресивера в якості модема через RS-232? В моєму варіанті до GI S8120?
Вибачайте за такі можливо тупі запитання (для тих хто в темі). Ніколи шару не налаштовував. А хотілось би щоб батькам на старості було що подивитись.
І ще на сьомому градусі любу шару можна дивитися? Цікавить нтв+триколор.

ioan:
саме так в комплекті навіть кабель вже є готовий

Остап:
Моя порада вам-продайте того 8120 для того у кого є інтернет.Візьміть собі тюнер який вам пропонували постами вище купіть карту Лайф (якщо є покриття даного оператора) і дивіться що душа бажає. А щоб дивитись триколор і НТВ треба ще антену поставити на 36 градус.Я б не заморочувався з небесними шарінгами,лишня витрата грошей.

ioan:
Дуже ціна порада,особливо
--- Цитата: Остап від 15:16:24, 11 Лютого 2014 --- (якщо є покриття даного оператора)

--- End quote ---

Навігація

[0] Сторінка Повідомлень

[#] Наступна сторінка

[*] Попередня сторінка

Go to full version