Приймачі DVB-S2 (sh4) > GI S8120
Як настроїти шару на GI S8120 за допомогою мобільного?
Valdiska:
Ситуація така купив батькам тюнер але у них проблема з інтернетом, інтертелеком також не лове. Чи можливо підключитись до шари за допомогою київстара чи мтс? І як правильно настроїти шару.Обов'язково потрібно модем купувати чи можливо припустимо якусь мобілку в якості модему використати. Старі сіменси виключаємо зі списку. Можливо якісь моделі нокия?
Sat-eXplorer:
Напряму через мобільний телефон доступ до Інтернету Ви навряд чи підключите, особливо на рідному ПЗ (ОС Spark). За альтернативу (ОС Enigma 2) не знаю.
Існує варіант телефон в ролі точки доступу Wi-Fi + USB Wi-Fi адаптер. Але таке задоволення не з дешевих...
В даному випадку або модем, або модем+роутер, або модем+комп'ютер.
--- Цитувати ---Працють:
Huawei E150
Huawei E153
Huawei E160G, E1750, E171
Huawei E173
Huawei E1550
HUAWEI EC306. Работает с включеным DNCP.
Huawei EC306. Оператор Интертелеком
CDMA модем от Скайлинка MCD-650
Начиная с прошивки 1.2.54 поддержка 3G CDMA (SIERRA AirCard 250U/HuaWei EC122)
--- End quote ---
Для кардшарингу, з мобільних операторів, краще брати Київстар, бо даний провайдер працює стабільніше, має ширше покриття і недорогі пакети.
Snoop:
Колись підключав Хуавей е220 (розшарений під любу сімку) напряму до тюнера через продовжувач USB! кожного разу коли запускався тюнер не включав автоматично модем (треба було завжди заходити у меню-система-настрока мережі-3G мережа і зєднуватися в ручну!!!). Після того як купився роутер D-Link DIR 320 підєднався цей модемчик і тепер тюнер, ноут і комп підключений до мережі! Шара літає усе запускається без проблем автоматично усе супер!!! До речі я не знаю в чому проблема але на вікарді шара працює на ура а переключаю на мжкам висне що 30с., хоч інтернет той самий! GI-міні теж тормозить шара!
Додано: 16:32:31, 10 Лютого 2014
--- Цитата: Sat-eXplorer від 16:12:16, 10 Лютого 2014 ---Для кардшарингу, з мобільних операторів, краще брати Київстар, бо даний провайдер працює стабільніше, має ширше покриття і недорогі пакети.
--- End quote ---
Тут я з Вами на 100% згідний! Я живу за містом, тому маю інтернет від мобільного оператора! У мене мтс краще покриття але у них часто є затики, а для шари це суттєво, а київстар хоч у мене слабше покриття але працює стабільніше!
Додано: 16:40:39, 10 Лютого 2014
yura150480:
--- Цитувати ---купив батькам тюнер
--- End quote ---
НАШО???
--- Цитувати ---І як правильно настроїти шару
--- End quote ---
Читай теми,настройка шари на лінуксі...
Налаштування шури через лан по фтп... + будь який з підтримуючих модемів(їх не мало)
Самий гірший варінт телефон(модем)(розшарений)+комп+тюнер(через лан)...Тобто комп постійно ввімкненний...
Самий кращий dir 320 nru + хуавей е153 і інші які він підтримує
Можна пошукати б/у dir320,на трекерах є альтернативне ПО і список модемів
Snoop:
--- Цитата: yura150480 від 17:34:23, 10 Лютого 2014 ---
--- Цитувати ---купив батькам тюнер
--- End quote ---
НАШО???
--- End quote ---
Як нашо! батькам теж хочеться дивитися трошки більше! ca.,
Навігація
Go to full version