Автор Тема: ортон 4100с  (Прочитано 5418 раз)

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

Відсутній роман5555

  • Новачок
  • *
  • Повідомлень: 8
  • Рейтинг: +1/-0
ортон 4100с
« : 13:12:50, 07 Січень 2014 »
після прошивки немає чистоти.що це може бути

Відсутній andre33

  • Світла пам`ять
  • Ветеран
  • *******
  • Повідомлень: 1136
  • Рейтинг: +1752/-2
  • Lemberg
ортон 4100с
« Відповідь #1 : 14:32:50, 07 Січень 2014 »
 чистоти чого , Зображення ?
чи Частоти транспондерів каналів ?

Додано: 15:45:10, 07 Січень 2014
якщо зображення то :
 -найперше провірте кабель зєднання місця підключення до ТВ і тюнера
сама прошивка відеотракт тюнера не могла вбити
-друге , провір в БЖ конденсатор 220 ( 330 або 470) мкф на 400 вольт
« Останнє редагування: 15:45:10, 07 Січень 2014 від andre33 »

Відсутній oleg_lezha

  • Постійний користувач
  • ***
  • Повідомлень: 249
  • Рейтинг: +258/-0
ортон 4100с
« Відповідь #2 : 17:07:11, 07 Січень 2014 »
Найперше,вистав порти diseqc відповідно до своєї антени
4W+4.8E+13E+36E+75E
uClan B6 FullHD Metal,Orton 4160CX+,Strong4402(2Mb)

Відсутній nico2

  • Ветеран
  • *****
  • Повідомлень: 968
  • Рейтинг: +1103/-13
ортон 4100с
« Відповідь #3 : 17:33:20, 07 Січень 2014 »
який режим тв аут не NTSC часом?

Відсутній gorich

  • Постійний користувач
  • ***
  • Повідомлень: 216
  • Рейтинг: +455/-0
ортон 4100с
« Відповідь #4 : 20:44:56, 07 Січень 2014 »
коллеги.....про що ви пишите?! :o
який кабель?які настройки?????
у чувака одна месага...залив хзщо......руки не помив :2funny:
можливо і ноги не мив :'(
а заливав брудним...кхм derisive.gif
тому і ЧИСТОТИ не мае :2funny: :2funny: :2funny:
зі.Всіх з Святами An14 An14 An14 *-P *-P *-P

Додано: 20:54:36, 07 Січень 2014
а ...кхм...колись було...приносили "народніе умельци" з бісс видаленим..не поров мозги-заливав новий софт....
вони-ж ключі,деколи,чистотою називають і в настройках головки вводять :2funny:
« Останнє редагування: 20:54:36, 07 Січень 2014 від gorich »

Відсутній arrows

  • Ветеран
  • *****
  • Повідомлень: 772
  • Рейтинг: +784/-666
  • ZTE Blade A520
ортон 4100с
« Відповідь #5 : 22:12:06, 07 Січень 2014 »
gorich
+1
RR-O-v6.2.1-20190102-ZTE-Blade-A520-Final

Відсутній owl

  • Постійний користувач
  • ***
  • Повідомлень: 193
  • Рейтинг: +26/-0
ортон 4100с
« Відповідь #6 : 10:53:30, 08 Січень 2014 »
Досить грубувато.
Openbox AS1 (36, 9), Openbox S5 (36, 9), uClan B6 (4.9, 13, 4, 36, 9),
Globo 7010А (4.9, 13, 4), Humax VA-Fox (♩♫♪ ☊)
----------------------------------------------------------------------------------

Відсутній MishkaL

  • Новачок
  • *
  • Повідомлень: 14
  • Рейтинг: +8/-0
ортон 4100с
« Відповідь #7 : 16:43:00, 18 Травень 2014 »
Привіт форумчани.Вибачте якщо не в тему .Просто не знаю де написати.Я до вас із таким питанням,може хтось компентентний у цій справі,а може хтось цим і займається-як створюються самі софти,меню до них,яким чином була вшита кодіровка DRE у 4100с.Одним словом як створюють програмісти це все і якими програмама(цікавлять глобоподібні тюнера).Всій Google пройшов ну так і нічого не знайшов можна сказати взагалі інформації ноль.Якщо хтось знає про це буду дуже вдячний за допомогу і за ваші відповіді.

Відсутній Вася Вацеба

  • Новачок
  • *
  • Повідомлень: 1
  • Рейтинг: +0/-0
ортон 4100с
« Відповідь #8 : 17:51:57, 08 Жовтень 2014 »
після прошивки немає чистоти.що це може бути

Відсутній satyrn

  • Новачок
  • *
  • Повідомлень: 13
  • Рейтинг: +10/-1
ортон 4100с
« Відповідь #9 : 18:33:09, 08 Жовтень 2014 »
Якою прогою прошивав?
Життя продовжуеться,http://vetka.mylivepage.ru/

Відсутній ora11

  • Користувач
  • **
  • Повідомлень: 65
  • Рейтинг: +3/-0
ортон 4100с
« Відповідь #10 : 08:23:35, 20 Жовтень 2014 »
Доброго дня! Підкажіть будь ласка якого номіналу конденсатор CL46.
В державі не державною мовою мають право розмовляти:гість,невільник,окупант.
                                                                 К.Маркс

Відсутній duman

  • Постійний користувач
  • ***
  • Повідомлень: 199
  • Рейтинг: +275/-0
ортон 4100с
« Відповідь #11 : 12:45:59, 20 Жовтень 2014 »
Де стоїть, або версію плати.

Відсутній ora11

  • Користувач
  • **
  • Повідомлень: 65
  • Рейтинг: +3/-0
ортон 4100с
« Відповідь #12 : 13:23:34, 20 Жовтень 2014 »
Стоїть в обязці 317. версія 1.1
В державі не державною мовою мають право розмовляти:гість,невільник,окупант.
                                                                 К.Маркс

Відсутній bodyan

  • Адміністратор
  • Ветеран
  • *****
  • Повідомлень: 6278
  • Рейтинг: +8347/-14
ортон 4100с
« Відповідь #13 : 15:10:37, 20 Жовтень 2014 »
SMD конденсатори не містять позначень, на схемі - відсутні дані ємностей. Єдиний вихід, щоб хтось випаяв і заміряв.

Відсутній arrows

  • Ветеран
  • *****
  • Повідомлень: 772
  • Рейтинг: +784/-666
  • ZTE Blade A520
ортон 4100с
« Відповідь #14 : 17:22:21, 20 Жовтень 2014 »
якого номіналу конденсатор CL46.
100n
RR-O-v6.2.1-20190102-ZTE-Blade-A520-Final

 

Різниця між Globo 4100А і Orton 4100С

Автор mishagrybРозділ 4000с, 4050c, 4100c, 7010c Plus

Відповідей: 3
Переглядів: 3257
Остання відповідь 13:46:50, 29 Грудень 2010
від tosat
Придбав безгарантійний Orton 4100с і попав!!

Автор kovallРозділ 4000с, 4050c, 4100c, 7010c Plus

Відповідей: 10
Переглядів: 2310
Остання відповідь 14:33:53, 21 Червень 2010
від remax
Eurosky ES-4100 черговий клон 4100с

Автор bodyanРозділ 4000с, 4050c, 4100c, 7010c Plus

Відповідей: 19
Переглядів: 7412
Остання відповідь 16:12:52, 12 Квітень 2011
від SashaTv
4100С при підключенні антени висне.

Автор grekРозділ Питання пов'язані з ремонтом

Відповідей: 15
Переглядів: 3461
Остання відповідь 13:15:53, 21 Квітень 2011
від zloj vitos
Процесор для морди клона 4100С...

Автор YaroРозділ Куплю - Продам

Відповідей: 2
Переглядів: 1310
Остання відповідь 06:48:29, 18 Лютий 2012
від Yaro