Приймачі DVB-S/S2 > U2C

Реанімація U2C S+

<< < (3/4) > >>

april:
Хто стикався із такою проблемою - в головному меню не працюють кнопки центрального джойстика пульта, а відповідно не можливо нічого із ним зробити (скинути на заводські). Все решта - гуд. Прошивається через компорт. Перепробував усі прошивки, нічого не допомогло. Хто що скаже?

hunterelectric:

--- Цитата: april від 17:18:19, 21 Липня 2017 --- Хто що скаже?
--- End quote ---
Було таке,программатор допомог.Залив стару прошивку потом с флешки бут а потом уже 3.4.8.

april:
Мені також вдалося прошити через ком-порт старою прошивкою, а потім накатав 3.4.8. Але знову повторилося теж саме, значить причина в залізі напевно. Доречі тюнер ІРSat 3150 - аналог U2C +S Maxi

Habib:
april
 Мені також вдалося прошити через ком-порт старою прошивкою, а потім накатав 3.4.8. Але знову повторилося теж саме, значить причина в залізі напевно. Доречі тюнер ІРSat 3150 - аналог U2C +S Maxi

Напишіть чи щось зробили з тим тюнером,маю таку саму проблему з тюнером.
В головному меню не можу зайти в інші розділи меню,пульт справний 100%.
що порадите з цим залізом робити ? *-P

april:
Мені розходилося запустити на ньому іртv. Прошився старою прошивкою, щоб працював добре. Обновив, залив список іптв і включив режим сат+іптв. Список каналів став спільким із іптв списком. Все працювало добре поки не підєднав мережу, і знову його заклинило. Але тепер список іптв вже доступний через кнопку ок. Далі вже не парився. Працює, то нехай працює. Одне лише замітив, що переставли відкриватися бісс-канали. Але мені то не важно, основне що іптв-канали кажуть. Хоча, якщо щось в провайдера зміниться, знову танці із бубном.  Думаю, що це повязано із залізом (напевно лан-порт). Не мав вай-фай свистка щоб переконатися. Далі ритися бажання не було.

Навігація

[0] Сторінка Повідомлень

[#] Наступна сторінка

[*] Попередня сторінка

Go to full version