Автор Тема: Не відкажусь від допомоги  (Прочитано 4076 раз)

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

Відсутній 4ipolino

  • Новачок
  • *
  • Повідомлень: 3
  • Рейтинг: +0/-0
Не відкажусь від допомоги
« : 14:37:48, 19 Грудень 2013 »
І так що у нас є:
Тюнер на панелі написано Star Track 550d
центральна мікросхема sti5518dqc


перепробував весь можливий софт так і не вийшло перепрошити
не реагує на софт

прошу допомоги  :'(

Відсутній caxa

  • Постійний користувач
  • ***
  • Повідомлень: 178
  • Рейтинг: +51/-1
Не відкажусь від допомоги
« Відповідь #1 : 14:56:23, 19 Грудень 2013 »
<a href="http://" target="_blank" rel="noopener noreferrer" class="bbc_link bbc_flash_disabled new_win">http://</a> Якщо його небачить комп ремонтуєм БП

Відсутній 4ipolino

  • Новачок
  • *
  • Повідомлень: 3
  • Рейтинг: +0/-0
Не відкажусь від допомоги
« Відповідь #2 : 15:36:10, 19 Грудень 2013 »
Бачу тут дуже не люблять інші мови ...
Форум націоналістів?
Повторю по Українськи.
Тюнер відмінно працює. Ремонтувати бп на працюючому тюнері сенсу не бачу.
Злетів список каналів і Біс ключів. Потрібен софт для заливки дампа під даний процесор і сам дамп

Присутній slavon

  • Глобальний модератор
  • Ветеран
  • *****
  • Повідомлень: 4217
  • Рейтинг: +5046/-57
  • Слава Героям ОУН-УПА! Cлава воякам СС "Галичина"
Не відкажусь від допомоги
« Відповідь #3 : 15:42:36, 19 Грудень 2013 »
То є клон Глобо 3000 - 6000. Залийте список каналів і ключів які проблеми.
А на рахунок мови: Мова форуму українська !!! Це записано в правилах форуму і не обговорюється...  ca.,
З повагою Slavon
4W+5E+13E+19E, 36Е+39Е
DreamBox 500HD, Openbox X540, X820CI
Віжин ТВ (Viasat UA) - це маразм, яких мало !!!
Стронг 7700/07 - металолом, гіршого від нього приймача немає !!!

Відсутній arrows

  • Ветеран
  • *****
  • Повідомлень: 765
  • Рейтинг: +784/-666
  • ZTE Blade A520
Не відкажусь від допомоги
« Відповідь #4 : 15:47:47, 19 Грудень 2013 »
Потрібен софт для заливки дампа під даний процесор і сам дамп
Відповім по Українськи. Потрібен, то шукай. Чи може нам принести все тобі додому, прошити, відремонтувати та ще дупу тобі полизати, щоб ти не вважав нас націоналістами?
RR-O-v6.2.1-20190102-ZTE-Blade-A520-Final

Відсутній andre33

  • Світла пам`ять
  • Ветеран
  • *******
  • Повідомлень: 1136
  • Рейтинг: +1752/-2
  • Lemberg
Не відкажусь від допомоги
« Відповідь #5 : 15:48:08, 19 Грудень 2013 »
Якщо у Штатах усі говорять по англійські то вони усі націоналісти ?
Ірландці , китайози , макароніки , афроамериканці -усі спілкуються
між собою по англійськи і однаково люблять свою країну !
Зверніть увагу як америкоси співають свій гімн ! Та як би це було в останній раз,
тіпа як комуняки співали " Єто єсть наш послєдній і решительній бой ..."
то - патріоти ВОНИ є ГРОМАДЯНИ своєї країни і люблять її.
 тут софт+ список + ключі

Відсутній 4ipolino

  • Новачок
  • *
  • Повідомлень: 3
  • Рейтинг: +0/-0
Не відкажусь від допомоги
« Відповідь #6 : 16:02:31, 19 Грудень 2013 »
Нічого не маю проти будь-яких мов.
Просто тупо видаляти повідомлення навіть не попередивши не гарно.
Я сам в реалі говорю тільки Українським. Але в інтернеті простіше російською.

andre33 спасибі за надані файли.

arrows мабуть проігнорую....

Додано: 16:16:28, 19 Грудень 2013
То є клон Глобо 3000 - 6000. Залийте список каналів і ключів які проблеми.
А на рахунок мови: Мова форуму українська !!! Це записано в правилах форуму і не обговорюється...  ca.,

вся проблема в тому що після використання софта з гілки(3000-6000) указаной вами
йде з'єднання з тюнером (на тюнері мерехтять індикатори як і повинно бути під час прошивки) але далі справа не йде. через 2-3 хвилини в програмі пише "немає з'єднання"
програми для заливки ключів і списку каналів взагалі не бачать тюнер
проблема заліза?

Додано: 16:23:45, 19 Грудень 2013
Нічого не маю проти будь-яких мов.
Просто тупо видаляти повідомлення навіть не попередивши не гарно.
Я сам в реалі говорю тільки Українським. Але в інтернеті простіше російською.

andre33 спасибі за надані файли.

arrows мабуть проігнорую....

Додано: 16:16:28, 19 Грудень 2013
То є клон Глобо 3000 - 6000. Залийте список каналів і ключів які проблеми.
А на рахунок мови: Мова форуму українська !!! Це записано в правилах форуму і не обговорюється...  ca.,

вся проблема в тому що після використання софта з гілки(3000-6000) указаной вами
йде з'єднання з тюнером (на тюнері мерехтять індикатори як і повинно бути під час прошивки) але далі справа не йде. через 2-3 хвилини в програмі пише "немає з'єднання"
програми для заливки ключів і списку каналів взагалі не бачать тюнер
проблема заліза?

« Останнє редагування: 16:23:46, 19 Грудень 2013 від 4ipolino »

Відсутній nico2

  • Ветеран
  • *****
  • Повідомлень: 965
  • Рейтинг: +1103/-13
Не відкажусь від допомоги
« Відповідь #7 : 16:24:43, 19 Грудень 2013 »
На рахунок ремонту блока живлення не факт якщо він працює то в ньому нема висохших електролітів,сам робив штук 10 6000 глобо,все працює а не прошивається,особливо часто електроліт на 47 мкф там один такий, на рахунок мови сам агітував не видаляти але зараз коли бандюки бють дітей ,і особливо коли бачу ту скотину по хвамілії колесніченко який сре на українську мову,і рахує що він має більше право жити тут ніж ми ,а ті кого вони обзивають фашистами годують на майдані бомжів з Одеси абсолютно підтримую модерів за видалення російськомовних постів! та видалення москальських жополизів з нашого життя!!

Відсутній lwm

  • Постійний користувач
  • ***
  • Повідомлень: 115
  • Рейтинг: +46/-0
Не відкажусь від допомоги
« Відповідь #8 : 17:35:28, 19 Грудень 2013 »
То є клон Глобо 3000 - 6000. Залийте список каналів і ключів які проблеми.
А на рахунок мови: Мова форуму українська !!! Це записано в правилах форуму і не обговорюється...  ca.,
може то  плюс тоді Софт можна запхати від 4100.Тільки деякі кнопки на пульті працюватимуть не в ту степь.

Відсутній gorich

  • Постійний користувач
  • ***
  • Повідомлень: 216
  • Рейтинг: +455/-0
Не відкажусь від допомоги
« Відповідь #9 : 17:46:29, 19 Грудень 2013 »
То є клон Глобо 3000 - 6000. Залийте список каналів і ключів які проблеми.
А на рахунок мови: Мова форуму українська !!! Це записано в правилах форуму і не обговорюється...  ca.,
може то  плюс тоді Софт можна запхати від 4100.Тільки деякі кнопки на пульті працюватимуть не в ту степь.
  :o   тоді пульт від старого глобера взяти :2funny:
зі.якщо не має коннекту,тоді БЖ.
ззі.до речі-"Я сам в реалі говорю тільки Українським" O0
 O0 O0...прально буде-розмовляю українською *-P

Відсутній arrows

  • Ветеран
  • *****
  • Повідомлень: 765
  • Рейтинг: +784/-666
  • ZTE Blade A520
Не відкажусь від допомоги
« Відповідь #10 : 21:36:13, 19 Грудень 2013 »
Якщо його небачить комп ремонтуєм БП
Сама перша відповідь була правильною. а потім читаю:
Форум націоналістів?
Повторю по Українськи.
Тому я і зірвався, вибачте.
Злетів список каналів і Біс ключів.
Просто так з дурного дива не зліта, якщо користувач не бешкетував, то 99,9% блок живлення.
RR-O-v6.2.1-20190102-ZTE-Blade-A520-Final

Присутній vasjabr

  • Ветеран
  • *****
  • Повідомлень: 1506
  • Рейтинг: +2451/-39
Не відкажусь від допомоги
« Відповідь #11 : 21:43:44, 19 Грудень 2013 »
Як говорить- так і пише... Процитую москалів: "что написано пером- не вырубиш топором".  Пропоную авторам більш уважніше ставитися до своїх дописів... Бо "твори" з такими граматичними помилками, що аж смішно... :2funny: :'( Хоч форум технічний і не всі тут філологи- потрібно боротися за чистоту нашої солов"їної... *-P Прикро, що деякі росіяни (не москапі!!!) грамотніше пишуть...
І говорити старатися пітературною, бо слово- не горобець... Перепрошую за відхилення від теми. *-P ca.,
GI 8180 Vu+Solo, ORTON 7010CX, LEMBERG 2000 4,8*E, 13*E, 4*W
SAMSUNG UE32EH6037UXUA
=================================
ГЕРОЇ ПОТРІБНІ ТАМ, ДЕ НЕ ВИСТАЧАЄ ФАХІВЦІВ
===
Я російською не розмовляю тільки за то,
що нею розмовляє путін-Ху@ло!!!

Відсутній Sat-eXplorer

  • Постійний користувач
  • ***
  • Повідомлень: 151
  • Рейтинг: +118/-2
  • D. Berbatov
Не відкажусь від допомоги
« Відповідь #12 : 10:21:24, 22 Грудень 2013 »
caxa, ресивер orton 4100C не бачить сигналу. Напруга на вході LNB 0 В, незалежно від перемикача поляризації. Підозрюю, що в ресивер потрапила вода, через кабель. Зможете відремонтувати? Чи пускати на запчастини?
Eurosat DVB-8004, Golden Media Uni-Box 9060 CRCI HD PVR Class+, Openbox S6+ HD E2 PKT Nebula
4w+4,8e+13e+75e


Україна Forever! Вибрати не можна тільки Батьківщину.

Відсутній Yaro

  • Модератор
  • Ветеран
  • *****
  • Повідомлень: 3480
  • Рейтинг: +2314/-0
  • Радіолюбовник. ЗАКАРПАТТЯ !
Не відкажусь від допомоги
« Відповідь #13 : 12:45:36, 22 Грудень 2013 »
caxa, ресивер orton 4100C не бачить сигналу. Напруга на вході LNB 0 В, незалежно від перемикача поляризації. Підозрюю, що в ресивер потрапила вода, через кабель. Зможете відремонтувати? Чи пускати на запчастини?
Та там ремонту не так багато, але мабуть прийдеться і обв"язку 317 дивитися, а то трохи муторно.
JTAG/EJTAG на 74HC244N.Реанімація приймачів.

Відсутній Snoop

  • Ветеран
  • *****
  • Повідомлень: 894
  • Рейтинг: +316/-13
  • Іграшки-низькі ціни
Не відкажусь від допомоги
« Відповідь #14 : 12:53:35, 22 Грудень 2013 »
caxa, ресивер orton 4100C не бачить сигналу. Напруга на вході LNB 0 В, незалежно від перемикача поляризації. Підозрюю, що в ресивер потрапила вода, через кабель. Зможете відремонтувати? Чи пускати на запчастини?
перше підкинь новий бж!!! Там 47*400 кондюк може піддувся!!! Якщо не допоможе тоді  обв"язку 317, як написав  п.Yaro

Додано: 12:59:39, 22 Грудень 2013
У мене 2 реса лежать: після короткого замиканні в кабелі не дають відео зображення ні через скарт ні через тюльпан!!!! Тримаю заради блоків живлення і корпусів (ід. стан лента ще на таблі)!!!!
« Останнє редагування: 12:59:39, 22 Грудень 2013 від Snoop »
www.igrashkalviv.at.ua - маг.ВЕСЕЛА ІГРАШКА
ZGEMMA H9S: 4W+5E+13E+19E - 0.9m; 28E+36E+46E+53E - 0.9m; 75E - 0.9m.

 

Як відрізнити Kathrein UFS910 "китайця" від "оригінала"

Автор valera_sihovРозділ Kathrein HD

Відповідей: 4
Переглядів: 3055
Остання відповідь 08:47:19, 30 Вересень 2008
від Android-80
Новини від "Стронг"

Автор kolobokРозділ Strong

Відповідей: 2
Переглядів: 3589
Остання відповідь 21:53:57, 25 Червень 2007
від Ігор Горбусь
Xtrend ET9500 - чергова новинка від Xtrend

Автор bodyanРозділ Xtrend (Clarke Tech)

Відповідей: 0
Переглядів: 3113
Остання відповідь 16:34:58, 03 Березень 2012
від bodyan
Куплю або прийму в дар дисплей від Nokia 6100 (6610,2600,7200,7250,3100)

Автор svidrakРозділ Куплю - Продам

Відповідей: 2
Переглядів: 1881
Остання відповідь 19:25:33, 06 Липень 2013
від AndriyLviv
Іміджі від DOMICA для Dreambox HD 8000/800/800SE/500, Tuxbox 980/990

Автор slavonРозділ Dreambox HD

Відповідей: 0
Переглядів: 4885
Остання відповідь 10:01:13, 04 Листопад 2011
від slavon