Різне > Куплю - Продам
Продам Аміко 8900
Yaro:
Продам Аміко 8900, клон, зроблений добротно, куплений кінцем березня 2013 року, в роботі практично не був.
Прошива з правленим автораном, 1.2.65. Можу поставити іншу версію за бажанням, а також Енігму за вашим бажанням.
700 грн, пересилка моя.
Yaro:
Якщо може комусь захочеться оригіналу, то продам оригінал, умови ті самі, але пересилка - ваша.
skrypach:
а теперішні АМяКО хоч ОРИГІНАЛ а хоч КИТАй різниці нема. два тижні тому брав оригінал відстебнув 750гр три годинки попрацював і кронти світяться 0000. відніс назад. і поміняли на 8120 і все айлюлю *-A
vitivan:
--- Цитата: skrypach від 18:25:29, 05 Листопада 2013 --- а теперішні АМяКО хоч ОРИГІНАЛ а хоч КИТАй різниці нема. два тижні тому брав оригінал відстебнув 750гр три годинки попрацював і кронти світяться 0000. відніс назад. і поміняли на 8120 і все айлюлю *-A
--- End quote ---
дійсно не поодинокі випадки, вбиває сервер Спарк і оригінальні Аміко, треба ставити захист!
Yaro:
В мене обидва - що клон, що оригінал- працюють і все їм пойух. Поміняти - то найкращий спосіб. Багато розуму не треба. Кожний так би зробив. А от підняти рес - тут у нас пара чоловік знайдеться.
Навігація
Go to full version