Різне > Куплю - Продам
Порекомендуйте (продайте) тюнер.
taramon:
Dсім привіт.
В мене стоять 3 стандартниїх супутники + Астра19,
Мій САМІ 9500 вже в "агонії";на радіобазарі очі розбігаються.
Порекомендуйте (запропонуйте) 2 типи тюнерів:
перший= до 600 грн (із кртоприймачем+ слот( не обовязково)
другий= до 1200 грн (картоприймач+можливість підключення "тьоті шари"( wi-fiчи чи ЖСМ модуль...(цікавть польська цифра)
Дякую за відповіді
Інофо можна на пошту taramon@mail.ru
slavon:
1. Раджу трохи доплатити і взяти наприклад GI S8120 на sh4 or GIS Genius Е3HD на mips
2. GIS Genius на mips або щось з Фортісів на sh4 - наприклад Optibox Anaconda HD
VictorZ!:
підтримую Славона на рахунок 8120 - на сьогодні -ІМХО - найкраще співвідношення ціна\якість, цьоцю настроїти - 2 пальці об асфальт, беріть- не пошкодуєте. Допоможемо настроїти і все буде *-W показувати. за 100 зелених в теперішній час - то шо треба!
Yaro:
Маю на руках новенького (березень місяць) Аміко 8900. Клон, ясна справа. На даний момент прошива 1.2.65, на бомбу не реагує, замінено авторан і ще дещо...В ходу був зовсім мало, купили-настроїли-подивилися з місяць-запакували та й відклали. Все в комплекті, що має бути. Новенький, не подертий, пульт теж новенький, ще в целофані. Поставлю прошивку і список каналів за бажанням. Або нічого не буду ставити. 750 грн і моя доставка, або 730 і ваша доставка.
nico2:
GI HD MINI-450ГРН
TIGER Z460 HD -700 ГРН безкоштовний віп на три роки(принаймі 1 рік стабільної шури точно)
Додано: 20:59:26, 22 Жовтня 2013також в цій же ціновій політиці непоганні ресивери HD у вітівана тут на сайті з любими забаганками раджу поспілкуватися у приваті
Навігація
Go to full version