Технічний відділ > Майстерня
GOBO 7010, пропадає зображення
(1/1)
vvv1:
Тарілка на три голови + 75. За словами клієнта, пропадає зображення на деяких каналах супутника Amos та Hotbird, хоча звук залишається і меню показує. Після того як вимкнути і включити тюнер, показує нормально, потім, може через годину або два знову теж саме. Клієнт каже що підключав інший тюнер - теж саме.
Може хто стикався з такою проблемою, нема бажання все міняти, або чекати по годині
kcander:
(словами клієнта,) А ти сам що провірив? Більш всього холодна пойка в ТВ.
vvv1:
--- Цитата: kcander від 22:49:39, 18 Жовтня 2013 ---(словами клієнта,) А ти сам що провірив? Більш всього холодна пойка в ТВ.
--- End quote ---
Я перечистив всі з'єднання на тарілці і чекав з пів години, не ночювати мені у клієнта і причому тут ТВ, якщо меню, список каналів висвічується.
Доречі, канали з 75 градуса не пропадали. Сьогодні поміняю кабель. Перший раз з такім стикаюся.
slavon:
--- Цитувати ---Тарілка на три голови + 75. За словами клієнта, пропадає зображення на деяких каналах супутника Amos та Hotbird, хоча звук залишається і меню показує.
--- End quote ---
Тут одно з двох
1. Або проблема приймачу - через якийсь час, по якісь причині, він перестає декодувати відеопотік ... Пробувати поміняти софт, перевірити залізо - можливо за декілька років інтенсивної експлуатації електроліти БЖ вратили емність і відповідно БЖ йде в рознос ...
2. Чесно кажучи за 7 років у мене такого не було ніколи ... Ваш клієнт чимось не доволен і тупо Вас розводить ... :2funny:
kcander:
Так він пише що хазяїн підкидав другий рес. А із за заліза щоб пропадала картинка при наявності звука? Щось невіриться. Підкинути другий тюнер а той забрати на прогонку.
vvv1 при тобі точно пропадало зображеня при наявності меню ящо це слова хозяїна то це телек.
Навігація
Go to full version