Приймачі DVB-S2 (sh4) > Kathrein HD
Допомога по Kathrein UFS-910
kathrein:
Ну прийшов час - взявся за Катю - 4 дні муки - результату О
Оригінальне ПЗ - Шару так і не запустив разом з БІСС- каналами - прописував newcamd.list, priority.list, ignore.list, софткам.кей закидав
Enigma2 - на флеш - Аналогічно ні Шари ні нічого (теленет і ФТП дає помилку що мало місця для файлів newcamd.list ...... і т.д.)
Чому саме цей імеджі AAF_M12341_g3274_ufs910_update_enigma2_p207_P191-FFM_M2_FULL_nodebug? Тому що ставив і ТітанНіт 1.32 - аналогічно
Сьогодні буду пробувати варіант іміджа на ЮСБ може з цим щось вийде
bodyan:
--- Цитата: kathrein від 10:06:55, 18 Жовтня 2013 ---Чому саме цей імеджі AAF_M12341_g3274_ufs910_update_enigma2_p207_P191-FFM_M2_FULL_nodebug?
--- End quote ---
Лише цей імідж з флеш версій нормально справляється з DVB-s2 транспондерами Нтв пакету.
Місця в флеш версіях вкрай мало, радив би видалити німецьку локаль, також для встановлення доступний лише один ему :) - це якщо мова йде про використання без usb-флеш.
kathrein:
--- Цитата: kathrein від 15:38:17, 21 Жовтня 2013 ---
--- Цитувати ---
--- Цитувати ---Так що продаю за ціною за яку купив
--- End quote ---
Дарма Ви це робите ... Треба просто сісти і один раз від початку до кінця розібратися ... Я два роки тому, поки у своєму Дрім розібрався, думав зварюю... Але нічого хлопці Роджер500 і Астрономі допомогли в'їхати в основи Е2, за що їм велика дяка, тепер для мене кращої системи ніж Е2 немає... ca.,
--- End quote ---
так сиджу вже не одну ніч і годину - жінка казала що скоро взагалі спати не буду :-) якби знайшо ще підходячу флешку для нього де б залити Е2, так перебрав вже з десяток і ні одна непідходить.
Впринципі, якщо на протязі тижня ніхто не "буде горіти" бажанням його купити - доб'ю я його.
--- End quote ---
Ну що !!! Добив я його !!! OSCAM рулить - (Екстра, НТВ+, 13Е), ще треба подружити його з БІСС і Віасатом
До кінця тижня поки що лот - Kathrein 910 - знімається з продажу
roger5000:
Була в мене схожа ситуація, п'ять років тому купив собі IpBox900Hd за 400$, а він кривий і горбатий і показує менше каналів ніж глобик старий, але через два тижні безсонних ночей сталося чудо, запустив ему я на ньому. Потім з'явилась E2 яка час від часу ставала зеленим екраном, але щастю моєму не було меж. Ви ще досить швидко розібралися. 1607-4
kathrein:
І так, станом на вчора :-)
1. Екстра, НТВ+, 13Е, Viasat (5E) - працює тільки з oscamом
2. Бісс так і не прикурив
Виникає питання:
1. Коли включаю oscam та mgcamd (для БІСС) просто повний зависон
2. Деколи при використанні oscamу тюнер просто підвисає - помагає ребуут
3. Коли оновлюю oscam - також нічого не показує
Навігація
Go to full version