Приймачі DVB-S/S2 > 4000с, 4050c, 4100c, 7010c Plus
orton 4100 не включається і горить червона лампочка.
tosat:
Ну правильно, навіщо ремонтувати за 70 грн, коли можна купити новий за 140 без гарантії і він здохне за місяць..
Тьюнера різні бувають, а флеха міняється в тих які йдуть від 500 грн.
Також не треба забувати і про психологію клієнта - всі ремонтують, навіть і за 100 грн ( в залежності від складності та вартості комлектуючих), нові ж купляють тільки тоді, коли це економічно невигідно, так наприклад мама від Жлобо коштує 14$, та і то ще треба таку підібрати щоб на задній панелі лишніх дирок не було, краще вже купити новий, але з гарантією мін. рік, бо скупий платить двічі..
owl:
Я зрозумів що тюнер працює, от і добре.
gorich:
--- Цитата: owl від 14:50:02, 17 Вересня 2013 ---Я зрозумів що тюнер працює, от і добре.
--- End quote ---
та не суть у вашому тюнері derisive.gif
ми о своем наболелом :2funny:
сьогодні цікавого глобіка мав, :2funny:тупо розібрав,поміняв вхідний,та помив в УЗ ванні......
скільки брати за ремонт?!
глобіку рік,а засмальцований якби 50 років мав :2funny:
обслуговую декілька баз...на одній стартреки(аналоги 4000-6000)...кондюки сохнуть деколи...там 8 років...чиста середина..прибирають :)
а коли приносить дівуля з акриловими 5см когтями засраний тюнер який здох за бруду?!
в грудні ставив...принесли тіпа по гарантії...а там блять тараканів штук сто(не шучу)..вибіг з тюнером з магазу і пересрав >:(
бувають випадки дід чи бабця ввічливо приносять..просять культурно...безплатно роблю....
а коли вумнік начитавшись інету:
-кондюки два за скільки поміняеш?(вже не на ви...я навіть школярам викаю(ПИЗДА ЙОМУ) :2funny: :2funny: :2funny:)
-Ви впевнені,що кондюки?
-так,я в інеті читав,поміняв на нові,не запускаеться >:(
-нууууууууууууу...попробуем,просто розуміете,якщо ви там лізли..можливо мама мертва >:(я подивлюсь...
напаяло чмо в старому глобері всі 470 :2funny: :2funny: :2funny:
перепаяв зробив...хулі там?!звоню....
-нажуя ТИ там ліз?!мама по пизді пішла...сотку даш?або новий...
-дам :'(
це просто приклад...а їх сотні і всі різні...чомусь рахують нашу працю легкою....
а я блять памятаю як мені дружина голку тримала на 117-ту ногу коли я одною рукою вилку пхав,а другою мишку клікав :2funny:
коли блять шукав поломки які зараз автоматом за пар сек роблю :2funny: :2funny: :2funny:
Додано: 18:03:40, 17 Вересня 2013ззі.а тому пару тижнів було...приніс дідо глобера старого:
-Ви мені його колись ставили,а наш майстер в селі каже він не шиеться з компьютера,з мене по 50грн бере що пів року,бо руками шие :'(
там сука лоадер 1.6 >:( :2funny:
зробив дідові безплатно...дід привіз молока,сметани,сиру :)
потім майстер той звонив..питав що це було...що я паяв????? :2funny:послав на йух O0
ззі.ойухенна тема..поплакатись коллегам :)на наступний рік(якщо дожию)обовязково на сходняку буду An14
lwm:
--- Цитата: vasjabr від 05:46:05, 17 Вересня 2013 ---
--- Цитата: Юраа від 19:56:48, 15 Вересня 2013 ---майстри це колібіни в минулому.
--- End quote ---
Правильно зауважили... Але тодішні кулібіни спочатку вчилися паяти, читати схеми та користуватися вимірювальними приладами, а вже тоді бралися за дрібний ремонт. А не починали зі складної та дорогої ткхніки...
Зараз маєте чудову нагоду потренуватися на неробочому БЖ: тестер в руки- та вперед за орденами! Схема є на сайті, та й підказки дадуть "старі кулібіни"... derisive.gif Бог в поміч!!! ca.,
--- End quote ---
Кулібін-це окрема каста.Ось типовий.Закінчив якийсь культпросвіт ,десь підспівував(доречі непогано),дитинчат під новий рік тішив.Потім кинув око на весільні підробітки.Купив камеру,почав весілля фотографувати.не пішло,бо все ж певну кибету потрібно мати.Тоді почав техніку ремонтувати.Бігав до мене з традиційним -а що може бути.А одного разу прямо добив.Приніс у жмені випаяні мікросхеми та й пита де тут кадрова.Декілька разів попадали після нього телевізори зі спаленими процесорами .Оце типовив кулібін.А скільки електриків є,котрі декілька разів міняли лампочки на фермі і вважають ,що цього досить щоб у телевізор лізти
andre33:
так , наболіло видно у тебе...
терміново треба на зустріч наступного року , там наші Преподобні
проведуть обряди по оздоровленню An14 An14 An14
Навігація
Go to full version