Технічний відділ > Практика встановлення антен.

Eutelsat 36A/36B (36.0°E) - прийом на 60см антену (Харків)

<< < (2/3) > >>

oleh61:

--- Цитата: svidrak від 19:42:35, 30 Серпня 2013 ---Як думаете що буде на 60 см в Івано-Франківській область з 36?

--- End quote ---
я не тільки думаю,але вже й написав , а тому ще раніше поміняв тарілку (60 -зняв)

slavon:
Хлопці ну які в дупу 60 см на 36Е та ще у нас на заході України ??? Ставте 0,95м або 1м і не будете мати проблем навіть DVB-S2 ТР ... У мене взагалі стоїть 1,15м харківська, правда ставив я її не спеціально на 36Е, а для прийому українського ТР на 39Е років зо 4 назад...

--- Цитувати ---буде відсутній сигнал на деяких частотах HD  :'( , а SD будуть йти нормально  :)
--- End quote ---
Висловлювання трохи не коректне, краще говорити так
--- Цитувати ---"буде відсутній сигнал на деяких або усіх DVB-S2 ТР :'( , а DVB-S будуть йти нормально  :)"

--- End quote ---
  ca.,

sergeny:
 :2funny:
Краще три метра  :2funny:
http://www.lyngsat-maps.com/footprints/Eutelsat-36A-Russia.html
Хватає у нас 0.9, або руки в декого криві
Як і 0.6 для СД каналів

nico2:
не знаю кому що краще,але хд кіно точно дивитися не будете при хмарному небі ,навіть якщо руки свої в трубогибі випрямите,можна правда взяти тріакс 60 і голову якусь дуже фірмову та чи варто!
Додано: 21:00:54, 31 Серпня 2013а sergeny треба б уважніше читати а потім знову писати
--- Цитувати ---Хватає у нас 0.9
--- End quote ---

kraig:
В мене на 60см тарілку 36градус в Івано-Франківській області показує уже чотири роки.Сигнал не пропадає.Лиш на HDканалах та на слабших транспондерах при хмарній погоді і сильному вітрі проскакують кубики,але для мене це не критично і не створює незручності.Так що можна сміло ставити працювати буде.

Навігація

[0] Сторінка Повідомлень

[#] Наступна сторінка

[*] Попередня сторінка

Go to full version