Технічний відділ > Практика встановлення антен.
Трабла з тарілкою
vitaliyzx1:
тільки на цій П образній пластині що кріпиться як до антени так і до кронштейна буде звичайний отвір , так як направляюча для регулювання кута вде є на самому кріплені що прикручено до антени
Jurasic.UA:
--- Цитата: VictorZ! від 21:41:02, 27 Липня 2013 ---
--- Цитата: Jurasic.UA від 17:42:57, 27 Липня 2013 ---ця крива труба кріпиться як би на одному болті,тоді можна регулювати кут-ну я так розумію,але для чого ще та 3 дірки
--- End quote ---
Ну нє, блін. Правильним виглядає кріплення зроблене так, як в http://radikal.ua/data/upload/49112/c2184/cf6465a15c.jpg
Не може тарілка повертатись окремо від тої труби, не може! Отак тре і зробити, як на тій фотці і тоді далі робити кріплення таке, щоб поверталась вся конструкція - тарілка+труба. А те, що
--- Цитувати --- Бувший власник перед тим як мені її віддати, розібрав і говорить,що дав всі комплектуючі.
--- End quote ---
- це він , очевидно, пиз..ить говорить неправду!
--- End quote ---
Ось і я думаю, що він говорить неправду :2funny:,бо як некрути там не вистачає кріплення.Прийдеться самому спробувати виготовити ,завдяки вам хлопці хоч зрозумів чого там невистачає *-I
P.s. Потім викладу фото "шедевру мого мистецтва" :2funny:
M1sha:
А мені подобається конструкція, проста дуже , там більше нічого не треба, ніяких хомутів. Ставимо кронштейн, прицілюємось з антеною на сопутник, сверлимо в трубі кронштейна два отвори, кріпимо антенку, вгору-вниз її можливо повернути, вправо-вліво теж піде за рахунок зазорів. Коли вже зовсім не точно попав, то потім є можливість слоника підігнути трохи. Так що робити додаткові кріплення , то тратити час тільки і все.
nico2:
M1sha особливо якщо прикинути що в слоника хобот мав би бути сантиметрів мінімум 40 судячи по відстані між дірками :2funny: :2funny: :2funny:
oleh61:
сфоткав подібні кріплення :
Навігація
Go to full version