Технічний відділ > Практика встановлення антен.

Трабла з тарілкою

<< < (3/4) > >>

vitaliyzx1:

тільки на цій П образній пластині що кріпиться як до антени так і до кронштейна буде звичайний отвір , так як направляюча для регулювання кута вде є на самому кріплені що прикручено до антени

Jurasic.UA:

--- Цитата: VictorZ! від 21:41:02, 27 Липня 2013 ---
--- Цитата: Jurasic.UA від 17:42:57, 27 Липня 2013 ---ця крива труба кріпиться як би на одному болті,тоді можна регулювати кут-ну я так розумію,але для чого ще та 3 дірки
--- End quote ---
Ну нє, блін. Правильним виглядає кріплення зроблене так, як в  http://radikal.ua/data/upload/49112/c2184/cf6465a15c.jpg
Не може тарілка повертатись окремо від тої труби, не може!  Отак тре і зробити, як на тій фотці і тоді далі робити  кріплення таке, щоб поверталась вся конструкція - тарілка+труба. А те, що
--- Цитувати --- Бувший власник перед тим як мені її віддати, розібрав і говорить,що дав всі комплектуючі.
--- End quote ---
-  це він , очевидно, пиз..ить говорить неправду!

--- End quote ---
Ось і я думаю, що він говорить неправду :2funny:,бо як некрути там не вистачає кріплення.Прийдеться самому спробувати виготовити ,завдяки вам хлопці хоч зрозумів чого там невистачає *-I
P.s. Потім викладу фото "шедевру мого мистецтва" :2funny:

M1sha:
А  мені подобається конструкція, проста  дуже ,  там  більше нічого не  треба,  ніяких  хомутів. Ставимо кронштейн, прицілюємось з  антеною на  сопутник,  сверлимо в  трубі кронштейна два отвори, кріпимо  антенку,  вгору-вниз   її можливо  повернути, вправо-вліво  теж піде за рахунок  зазорів. Коли вже  зовсім не точно попав, то  потім  є можливість  слоника  підігнути  трохи. Так що робити додаткові кріплення , то  тратити   час тільки  і  все.

nico2:
 M1sha особливо якщо прикинути що в слоника хобот мав би бути сантиметрів мінімум 40 судячи по відстані між дірками :2funny: :2funny: :2funny:

oleh61:
   сфоткав подібні кріплення :

Навігація

[0] Сторінка Повідомлень

[#] Наступна сторінка

[*] Попередня сторінка

Go to full version