Приймачі DVB-S2 (sh4) > Прошивка, плагіни, списки каналів

Проблема з погодою на Spark (GI S8120. Amiko 8900)

(1/4) > >>

Остап:
масово почали виходити з ладу тюнера марки 8120.Проблема полягає в веб браузері що звязаний з погодою.Симптоми наступні на табло тюнера появляються 0000 і на пульт тюнер не реагує відповідно. Ліки для хворого теж швидко знайшлися,робимо наступне,заходимо через тотал в тюнер  /root/spark/AppUserDb/ і видаляємо файл weather.xml
Після такої інєкції хворого перезагружають і не добавляти в ніякому разі міста в веб браузер з погодою.
Зробив уже 3 штуки таких хворих при тому що 1 тільки був мною поставлений(недолюбляю я цього народного тюнера)

DiD /7AHAC:

--- Цитата: Остап від 20:19:41, 21 Травня 2013 ---масово почали виходити з ладу тюнера марки 8120.Проблема полягає в веб браузері що звязаний з погодою.Симптоми наступні на табло тюнера появляються 0000 і на пульт тюнер не реагує відповідно. Ліки для хворого теж швидко знайшлися,робимо наступне,заходимо через тотал в тюнер  /root/spark/AppUserDb/ і видаляємо файл weather.xml

--- End quote ---
Сьогодні принесли мені Аміко з точно такими самими симптомами, завтра спробую "ваші" ліки, раптом і справді допоможе.

Модератори перенесіть будь-ласка останні 2 дописи у відповідну тему.
Додано: 08:32:34, 22 Травня 2013
--- Цитата: Остап від 20:19:41, 21 Травня 2013 ---масово почали виходити з ладу тюнера марки 8120.Проблема полягає в веб браузері що звязаний з погодою.Симптоми наступні на табло тюнера появляються 0000 і на пульт тюнер не реагує відповідно. Ліки для хворого теж швидко знайшлися,робимо наступне,заходимо через тотал в тюнер  /root/spark/AppUserDb/ і видаляємо файл weather.xml
Після такої інєкції хворого перезагружають і не добавляти в ніякому разі міста в веб браузер з погодою.

--- End quote ---

Мені допомогло, спасибі

slavon:
Я в 2011 наставив таких приймачів багато, тільки в дуже запущених випадках, приблизно в 10%, ставив Шпарк, в решта Е2... , так що в мене поки тихо... :2funny:
Зараз глянув на сайті клубу - проблема з погодою на усіх Фуланах з ПЗ 1.2.64 - все це дуже схоже на заплановану дискредитацію цього типу ресів....  :2funny: ca.,

DiD /7AHAC:

--- Цитата: slavon від 12:52:29, 22 Травня 2013 ---Я в 2011 наставив таких приймачів багато, тільки в дуже запущених випадках, приблизно в 10%, ставив Шпарк, в решта Е2... , так що в мене поки тихо... :2funny:
Зараз глянув на сайті клубу - проблема з погодою на усіх Фуланах з ПЗ 1.2.64 - все це дуже схоже на заплановану дискредитацію цього типу ресів....  :2funny: ca.,

--- End quote ---
Сьогодні відновив Аміко 8900. Хробака запустили спеціально для усіх фуланів цього типу а не тільки для GI 8120

Snoop:
Також, тільки що відновив по телефоні 8120! Саме складніше було найти IP адрес тюнера, скористався програмкою Advanced IP scaner! Клієнт не добре орієнтуючись у ПК через, але відновив через підказки мої! *oohaa*

Навігація

[0] Сторінка Повідомлень

[#] Наступна сторінка

Go to full version