Автор Тема: У 8120 злітають плагіни.  (Прочитано 1565 раз)

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

Відсутній malyshka

  • Старожило
  • ****
  • Повідомлень: 349
  • Рейтинг: +171/-4
У 8120 злітають плагіни.
« : 09:02:59, 15 Листопад 2015 »
  Після чергового поновлення СПАРКУ (1.2.80) з налаштуваннями в тюнері регулярно почали злітати плагіни. Зразу ж на другий день клієнт поскаржився на неповноцінну роботу тюнера. Версія втручання і наміреного стирання кнопкою відпала одразу. Виявилось, що вони пропадають повністю всі (сторінка чиста), як правило, після нового вмикання, тобто на наступний день, зрідка навіть при перемиканні каналу. Прийшлося залити клієнтові плагіни на флешку і навчити їх заливати в тюнер. Два-три рази в тиждень він їх поновлює. Наразі я вичитав лише один вихід - перейти на Енігму. Кажуть тримає.Чи можна це поправити на Спарку?        an24
"...москалі то тоті люди, шо мішєют жити."  В.Мельникович

Відсутній malyshka

  • Старожило
  • ****
  • Повідомлень: 349
  • Рейтинг: +171/-4
У 8120 злітають плагіни.
« Відповідь #1 : 12:59:10, 16 Листопад 2015 »
І шо , це я перший у кого злетіли плагіни?  >:(
"...москалі то тоті люди, шо мішєют жити."  В.Мельникович

Відсутній bodyan

  • Адміністратор
  • *****
  • Повідомлень: 6231
  • Рейтинг: +8280/-13
У 8120 злітають плагіни.
« Відповідь #2 : 13:05:42, 16 Листопад 2015 »
Як варіант встановити реанімаційний імідж 1.2.65, після чого спробувати оновитись до актуальної версії і вже потім додати плагіни і списки каналів.
Для подяк: 4149629392766440 |

Відсутній malyshka

  • Старожило
  • ****
  • Повідомлень: 349
  • Рейтинг: +171/-4
У 8120 злітають плагіни.
« Відповідь #3 : 16:28:54, 16 Листопад 2015 »
Як варіант встановити реанімаційний імідж 1.2.65, після чого спробувати оновитись до актуальної версії і вже потім додати плагіни і списки каналів.
Дякую, друже bodyan  , спробую. Кажуть на сусідньому форумі, що там без пайки не обійдеться.
"...москалі то тоті люди, шо мішєют жити."  В.Мельникович

Відсутній Vetal999

  • Постійний користувач
  • ***
  • Повідомлень: 152
  • Рейтинг: +31/-74
У 8120 злітають плагіни.
« Відповідь #4 : 18:50:21, 16 Листопад 2015 »
було таке на Опенбоксі s4, сталось після заміни проца, мабуть, погано припаявся. Різні відновлювальні прошивки не допомагали. Найдовше тримався плагін сскам - десь тиждень-два, потім теж злітав безслідно.
« Останнє редагування: 18:58:06, 16 Листопад 2015 від Vetal999 »
GI8120, Optibox Evo, Opticum DM 2200 - Triax TD88 - 90E-30W.

Відсутній yura150480

  • Старожило
  • ****
  • Повідомлень: 251
  • Рейтинг: +57/-2
  • Файне місто Львів
У 8120 злітають плагіни.
« Відповідь #5 : 18:55:08, 16 Листопад 2015 »
І шо , це я перший у кого злетіли плагіни?  >:(
Як тут видалити повідомлення... Автор вже звернувся до майстра...
« Останнє редагування: 19:18:49, 16 Листопад 2015 від yura150480 »
uRick

Відсутній Ingwarowlson

  • Новачок
  • *
  • Повідомлень: 2
  • Рейтинг: +0/-0
У 8120 злітають плагіни.
« Відповідь #6 : 10:52:16, 15 Березень 2018 »
Спочатку злетіла прошивка зі старим індентом на orton 9600, взяв gi s 8120, налаштував, через добу злітає плагін 1.45, спробував відновити через USB,  не встановлює, через FTP беспосередньо в папку, побачив, поробив 2 доби і знов злетів, при чому немає FTP з'єднання, а перед цім зникла взагалі папка [var]хоча приймач пінгується з компа!? Порадьте люди добрі, бо я вже задовбався!

Відсутній slavon

  • Модератор
  • Ветеран
  • *****
  • Повідомлень: 3733
  • Рейтинг: +4749/-35
  • Слава Героям ОУН-УПА
У 8120 злітають плагіни.
« Відповідь #7 : 16:59:08, 15 Березень 2018 »
приймач на Spark чи Е2 ??? судячи з усього бита флешка, попробуйте іншу ОС  якщо раніше використовувався Spark то спробуйте Е2, і навпаки ...  ca.,
З повагою Slavon
4W+5E+13E+19E, 36Е+39Е
DreamBox 500HD, Openbox X540, X820CI
Віжин ТВ (Viasat UA) - це маразм, яких мало !!!
Стронг 7700/07 - металолом, гіршого від нього приймача немає !!!

Відсутній iva3

  • Ветеран
  • *****
  • Повідомлень: 530
  • Рейтинг: +746/-21
У 8120 злітають плагіни.
« Відповідь #8 : 17:05:39, 15 Березень 2018 »
і електроліти на материнці поміняти бо прийде дядько error
Coolstream NEO Plus-- 4ku-5ku-13ku-36ku-75ku-85ku-90c-90ku
Dbox2

Відсутній malyshka

  • Старожило
  • ****
  • Повідомлень: 349
  • Рейтинг: +171/-4
У 8120 злітають плагіни.
« Відповідь #9 : 05:28:20, 16 Березень 2018 »
Спочатку злетіла прошивка зі старим індентом на orton 9600, взяв gi s 8120, налаштував, через добу злітає плагін 1.45, спробував відновити через USB,  не встановлює, через FTP беспосередньо в папку, побачив, поробив 2 доби і знов злетів, при чому немає FTP з'єднання, а перед цім зникла взагалі папка [var]хоча приймач пінгується з компа!? Порадьте люди добрі, бо я вже задовбався!
Шукай доброго майстра, без пайки не обійдешся. Якщо ти Львівський, можу майстра підказати, який робить будь-що по лінуксових тюнерах.
"...москалі то тоті люди, шо мішєют жити."  В.Мельникович

Відсутній Ingwarowlson

  • Новачок
  • *
  • Повідомлень: 2
  • Рейтинг: +0/-0
У 8120 злітають плагіни.
« Відповідь #10 : 07:48:28, 16 Березень 2018 »
Дякую панове за добрі поради, але в мене проблеми саме з емулятором! Якби залізо, то нічого б не йшло! Після реанімації spark (1.2.52) mgcamd.sh4, з'явився ftp, без проблем ідуть HD polsat, nc+, SD viasat, але 36' залишається заблокованим! Емулятор mgcamd 1.45.sh4 ні в який спосіб не можливо "встановити" на приймач, пристрій відмовляється відображувати його в Плагінах, хоча через ftp я його бачу на приймачі! Здається росіяни розповсюдили гибридну війну ще й на шаринг, бо в мене російский оператор utgard, може легше замінити оператора, ніж колупатись в залізі?

Відсутній slavon

  • Модератор
  • Ветеран
  • *****
  • Повідомлень: 3733
  • Рейтинг: +4749/-35
  • Слава Героям ОУН-УПА
У 8120 злітають плагіни.
« Відповідь #11 : 08:05:46, 16 Березень 2018 »
Ставте  Wicard or OScam, можна Mcas - Вам сюди , конфігурації ЕМУ тут  ca.,
З повагою Slavon
4W+5E+13E+19E, 36Е+39Е
DreamBox 500HD, Openbox X540, X820CI
Віжин ТВ (Viasat UA) - це маразм, яких мало !!!
Стронг 7700/07 - металолом, гіршого від нього приймача немає !!!

 

Продам запрограмовані флеш до приймачів GI 8120 та Amiko 8900.

Автор vitivanРозділ Куплю - Продам

Відповідей: 3
Переглядів: 1359
Остання відповідь 09:31:06, 14 Квітень 2013
від vitivan
Продам Gi 8120,AMIKO SHD-8900,GI Spark 2

Автор STUDIOРозділ Куплю - Продам

Відповідей: 4
Переглядів: 350
Остання відповідь 09:19:07, 24 Серпень 2018
від STUDIO
Іміджі від Allrussian Projekt для GI 8120 НD

Автор AstronomyРозділ Enigma2

Відповідей: 1
Переглядів: 2039
Остання відповідь 08:09:17, 11 Грудень 2011
від roger5000
GI 8120 - відсутнє відео через HDMI

Автор buskРозділ GI S8120

Відповідей: 7
Переглядів: 2451
Остання відповідь 13:23:18, 13 Жовтень 2016
від Ігор Горбусь
куплю пульт 8120 8900

Автор SnoopРозділ Куплю - Продам

Відповідей: 2
Переглядів: 217
Остання відповідь 05:03:18, 11 Квітень 2018
від Snoop