Приймачі DVB-S2 (sh4) > IpBox HD
IP Box 200S, Mutant 200S,Sezam 7700
(1/1)
hmura:
Так як тема стара :2funny: То відкриваю нову тему по даним приймачах !!!
Короче є IP Box 200s потрібно нормальний імідж стабільний з новішим Mgcamd (Альтернативні іміджі) an24
Можливо є на форумі власники даних апаратів ?
Хто що порадить ? Та бажано посилання на файли *-I
І взагалі все , що стосується даних приймачів (Прошивки , завантажувачі , інструкції і тд)
Вам це зарахується !!! :2funny: ca., ca., ca.,
bodyan:
Іміджів для даних приймачів до схочу. Якщо порівнювати з іміджами для Dreambox 500S, тоді можна порадити імідж від Sifteam 1.9.4C (телнет і ftp login: root password: sifteam)
Варто звернути увагу на тещо дані приймачі були у двох версіях звичайні і ipbox-200@64mb
--- Цитувати ---For the version ipbox-200@64mb you must:
1)install the normal img for ipbox200
2)install "serial_uboot_64.img"
both with flashtools or Flasher
--- End quote ---
Оскільки іміджі ідентичні Дрімівським, складнощів з налаштуванням ему думаю не буде :)
Прикріпляю ще один імідж Evolution 2.7 , з опису - можливе завантаження і встановлення ему з панелі онлайн
Словом усі можливі іміджі можна завантажити звідси
Олег Васильевич:
Купив зовс1м недавно даний апарат, за 20$, як зам1ну 4100с, поставив прошивку AB_com enigma - http://www.download.abcom.sk/index.php?&direction=0&order=&directory=01%20%20AB%20IPBOX/AB%20IPBox%20200S/AB_Enigma .
добавив плагин MgCamd 1.30, та зм1нив його на 1.35 + softCam п1дправив . Працюэ .
Для автоматичного старту ЭМУ створив та прописав, як на картинц1, - все працюэ .( Виасат+ХХХ )
...Як на мене- чудова 1грашка за так1 грош1..
Додано: 10:07:29, 14 Травня 2013Даааа, накрутили ви тут ..-НЕ Можу додати картинку- чому не зробити - як на Gmail ???
Навігація
Go to full version