Порадьте... > Ресівери, Інструменти, супутні матеріали

SatLink WS-6906 -прилад для настройки спутникової антени.

<< < (3/5) > >>

andre33:
кз на кабелі або коротнутий дисек або головка і цей прилад викидається на смітник,
як вихід , треба возити з собою китайський тестер , ставити у режим " свісток" на кз ,
і спершу перевіряєте цим тестером а вже потім підключається сатфіндер ca.,

malyshka:
   От і маєш! Купа переваг, які враз перекреслюються одним недоліком! А я вже мало не наважився... Видать ліпшого від СФ30 поки-що не придумали. Купив до ньго акумулятор від мотоцикла, зпакував все в одну сумку, раз у місяць підзаряджаю та й обходжусь. Добре, звичайно, коли є ХД, ЛАН і т.д. та нічого не поробиш, нехай вдосконалюють. Почекаєм. :)

kapitoshka:
Доречі  щодо сигналу. Останнім часом, десь останніх 3-4 місяці в погану погоду (гроза, хмарність) падає сигнал зі всіх супутників і картинка зникає. Я думав це тільки в мене, але попитався по сусідах, це у всіх. Навіть не великий дощик і хмарність застравляють падати сигнал до нуля. Думав погана настройка антени, але в сусіда в той же час все те саме.
Що трапилося?

slavon:

--- Цитувати ---Останнім часом, десь останніх 3-4 місяці в погану погоду (гроза, хмарність) падає сигнал зі всіх супутників і картинка зникає.
--- End quote ---
В мене таке відбувається тільки коли сильна гроза і злива. Але під час грози рекомендується все виключати з мережі живлення, відключати антений фідер і тд.тп. Так що в грозу я ТВ не дивлюся...

--- Цитувати ---Навіть не великий дощик і хмарність застравляють падати сигнал до нуля.
--- End quote ---
Підналаштуйте антену , конвертор, перевірте голови на герметичність...  ca.,

nico2:

--- Цитувати ---Видать ліпшого від СФ30
--- End quote ---
придумали вони і сф-35 і сф-50 вони кожний тиждень готові придумувати фуфло яке коштує до 3000 грн, писати для нього бомби,але якщо напишеш щоб в прошивці змінили колір букв з білого на будь який інший на цей же сф 30,вони забанять тебе на всіх своїх форумах,бо вони насправді не в змозі це зробити ,акумулятор  працює 7-8 місяців, а новий коштує ціну автомобільного 250-300гриваків для мотоциклу справді дешевше, взагалі звязуватися з жопенбоксами сама велика помилка для будького і будьякого продукту цього виробника!!!

Навігація

[0] Сторінка Повідомлень

[#] Наступна сторінка

[*] Попередня сторінка

Go to full version