Приймачі DVB-S2 (sh4) > Enigma2
Enigma2 CCCP OpenAR-P
(1/1)
roger5000:
Enigma2 CCCP OpenAR-P_OE2.0_211_alien_epl3-git-31-03-13 mod 024730
Чудова збірка, не дивлячись на те що зроблена з комуністичним настроєм. :2funny:
--- Цитувати ---Ничего описывать не буду!Только скажу что стартует как все чистые имиджи enigma2!
Остальное увидите сами!
--- End quote ---
http://www.sendspace.com/file/0hywlr
sasha1968:
Так збірка дуже непогана особливо сама перша збірка.Поставив собі .Катаю через небо(ЕVО,STI~5518,MICROBOX).
Було пару проблемок з плагінами(особливо з роботою через СОМ-порт).Все порішав без особливих труднощів.
Тепер працює і через СОМ і через USB~порти з будь-яким модемом.
Відео доречі саме найкраще в самій першій збірці.В усіх наступних-замітно погіршення якості відео.
Але що не кажи - робота хороша! Кому що треба- і сам собі заточить.
Коротше--RESPECT--робота хороша.
Доречі збірка зібрана на основі роботи німецької групи HDMU.
Теж некисла збірка.
А комуністичний настрій-мені по-барабану.
Ставте -- не пожалієте.
oleh61:
поставив цю збірку *oohaa* товаришеві на 8120 і задоволений роботою - бо рік тому не було такої стабільної ...
Misha_507:
Поставив буквально вчора товаришеві. При вибиранні деякого пункту меню вилітає на зелену смерть. Нажаль прийшлось відмовитись
Прошу пана в такому випадку викладається файл crash.log , а так це ОВС (одна баба з3,14зділа)
DiD /7AHAC:
Зараз є достатня кількість збірок, які стабільно працюють і без згадки на СРСР. Навіть тут на форумі бачив та пробував встановлювати бекапи створені Бодяном(за що йому щира вдячність).
Сам я на енігму не перейшов бо немає в ній можливості(принаймні я не знайшов такої) щоб одночасно включити два плагіни. На спарку я дивлюсь шару за допомогою рукама а ему на мкасі. Плагіни чудово разом співіснують та не заважають один одному.
Можливо це буде скоро можливо і на енігмі, бо бачу збірки на її основі виходять досить часто.
Кожному своє...
Навігація
Go to full version