Автор Тема: Opticum HD X405p, X406p і Wi-Fi модеми  (Прочитано 4727 раз)

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

Відсутній Tar Bil

  • Новачок
  • *
  • Повідомлень: 2
  • Рейтинг: +0/-0
Opticum HD X405p, X406p і Wi-Fi модеми
« : 12:50:29, 10 Лютий 2013 »
Вибір найкращої прошивки для Opticum HD X405p, X406p для роботи з Wi-Fi модемами (свистками)
Користиюсь 405 HD майже рік. Було по різному (і глючив і померав), але як що правильно шити - працює  супер...остання прошивка 1.07.7102 (est/west) шура -прекрасна Wi-Fi тримає на 6213 дуже слабенько тримає Wi-Fi...Дуже довольний.. Є повнийдамп відкату..
Мій тел Samsung 40``тюнер 405 
Astra Amos Hb 36

Відсутній peta

  • Новачок
  • *
  • Повідомлень: 15
  • Рейтинг: +2/-0
Opticum HD X405p, X406p і Wi-Fi
« Відповідь #1 : 15:42:37, 18 Лютий 2013 »
на якій прошивкі працює добре  Wi-Fi

Відсутній Tar Bil

  • Новачок
  • *
  • Повідомлень: 2
  • Рейтинг: +0/-0
Opticum HD X405p, X406p і Wi-Fi
« Відповідь #2 : 14:36:17, 28 Лютий 2013 »
Wi-Fi з прошивкою 1.07.7102 est  *oohaa*

Відсутній bmv_1006.ukr.net

  • Новачок
  • *
  • Повідомлень: 28
  • Рейтинг: +10/-0
  • budik
Opticum HD X405p, X406p і Wi-Fi модеми
« Відповідь #3 : 10:51:32, 21 Березень 2013 »
Придбав даний пристрій у парі з свистком Wifi, нехотів штрубити чи якось вигадувати для схову кабеля, його потрібно було б тягнути  від однієї кімнати (спальні) -  де стоїть роутер і всі інші пристрої, до іншої кімнати (залу) де стоїть ще один телевізор і це все б ішло через кухню, і в підсумку треба було б довгий кабель та ще його треба сховати?
Так от до чого я це все, налаштував приймач спочатку через ЛАН, тобто перевірив у спальні через мережевий кабель як йде шара - наче добре. Відніс у зал, підключив свисток і вибиває що неможе підключити Інтернет, а по DHCP адресу присвоює тільки немає Інтернету. Перегрузив приймач включаю, адрес присвоєно, Інтернет є, шара йде.
Через деякий час коли я перемкнув на інший канал відкритий канал, тобто який йде без шари переключаю знову на кодований відповідь - пустий екран і повідомлення "канал кодаваний".
У меню перевіряю "тест мережі", все та ж проблема адреса присвоєна, "на даний час Інтернет не може получити" вибиває щось в такому плані.
Перегружаю, включаю і все працює. Проблема у наступному, як тільки перейти на інший канал що невикористовує цьоцю шуру і через певний час (десь пару хвилин) пермкнути на кодований вже я так зрозумів обривається зв'язок з Інтернетом. Прошивку поставив 1.07.6213_pvr_east
Буду пробувати іншу прошивку Software Opticum x405 v1.07.7102
В кого таке було і що це таке, Інтернет нормальний по протоколу PPPoE, ноутбуком пеевіряв якість сигналу по WiFi хороший перешкода двері і стіна.

Додано: 12:00:36, 21 Березень 2013
Буду пробувати іншу прошивку Software Opticum x405 v1.07.7102
Поставивши її взагалі якийсь дебілізм, нічого немає у меню, тобто мережі і так дальше. Хто що порадить і яку робочі прошивку можна ставити
« Останнє редагування: 12:00:36, 21 Березень 2013 від bmv_1006.ukr.net »

Відсутній kandrij

  • Ветеран
  • *****
  • Повідомлень: 558
  • Рейтинг: +447/-0
Opticum HD X405p, X406p і Wi-Fi модеми
« Відповідь #4 : 16:18:21, 21 Березень 2013 »

Додано: 12:00:36, 21 Березень 2013
Буду пробувати іншу прошивку Software Opticum x405 v1.07.7102
Поставивши її взагалі якийсь дебілізм, нічого немає у меню, тобто мережі і так дальше. Хто що порадить і яку робочі прошивку можна ставити

А F1 000
   F1 111???
Я твердо вірю, що не за горами,
Той час, коли зійдуться Сян і Дон
В єдине русло, і поміж братами
Для злагоди не буде перепон

Відсутній Сергей Еверкин

  • Новачок
  • *
  • Повідомлень: 1
  • Рейтинг: +0/-0
Opticum HD X405p, X406p і Wi-Fi модеми
« Відповідь #5 : 04:07:43, 26 Березень 2013 »
з якими wifi адаптерами працює 406p?

Відсутній bodyan

  • Адміністратор
  • *****
  • Повідомлень: 6061
  • Рейтинг: +7902/-1
Opticum HD X405p, X406p і Wi-Fi модеми
« Відповідь #6 : 08:25:09, 26 Березень 2013 »
Для подяк: 4149629392766440 |

Відсутній bodyan

  • Адміністратор
  • *****
  • Повідомлень: 6061
  • Рейтинг: +7902/-1
Opticum HD X405p, X406p і Wi-Fi модеми
« Відповідь #7 : 13:59:32, 26 Серпень 2013 »
TP-LINK TL-WN727N v3   (Chipset: Ralink RT5370 )

Для подяк: 4149629392766440 |

 

Допоможіть: OPTICUM 4100, як і чим мені його шити.

Автор -sat-fan-Розділ 4000с, 4050c, 4100c, 7010c Plus

Відповідей: 39
Переглядів: 7699
Остання відповідь 12:47:38, 30 Вересень 2009
від romireb
Куплю пульт до Globo HD TS 9600 (Opticum HD TS 9600)

Автор barsРозділ Куплю - Продам

Відповідей: 1
Переглядів: 1796
Остання відповідь 16:47:18, 28 Червень 2012
від valik55
Прошивка для приймачів Orton/Opticum HD 9600, HD TS 9600

Автор bodyanРозділ Opticum 9600 (TS) HD 2CX2CI PVR LAN

Відповідей: 3
Переглядів: 9549
Остання відповідь 05:36:24, 14 Липень 2012
від iva3
Globo / Opticum 7010C-1CI, 7100C-1CI - прошивка, канали, ключі, програми

Автор bodyanРозділ 7010C-1CI, 7100C-1CI

Відповідей: 5
Переглядів: 3902
Остання відповідь 13:12:24, 20 Листопад 2017
від bodyan
Софти (Офіційні софти, БЕЗ ОБГОВОРЕННЯ). Opticum/Orton 4060CX

Автор bodyanРозділ 4060CX

Відповідей: 7
Переглядів: 11502
Остання відповідь 08:37:58, 29 Липень 2015
від bodyan