Приймачі DVB-S/S2 > AF-XX18
Ferguson 3018 - нема сигналу з супутників
ukrsoz:
Доброго дня усім!
У мене також така проблема із даним тюнером.
Прошив близько пів року назад, тюнер працював нормально 2-3 місяця і пропав сигнал.
На усіх супутниках нульовий сигнал і це не проблема у антені,бо пробував на багатьох антенах,то усюди 0,тільки коли включаю уровень сигналу,то інколи у верхній колонці сигнал коливається до 7%,а так усюди 0.
Я одразу думав,що це щось у тюнері зламалося і тому,власники ресивера здали його у ремонт,але майстер сказав,що тюнер працює на 100%,але коли його привезли додому,то сигналу небуло.
Я взяв ресивер, підключив його до своєї антени,то сигналу також небуло.
Сьогодні я постав прошивку без ему,але сигналу всеодно немає.
Тому я хочу дізнатися,що це може бути?
В чім причина у софті чи у тюнері.
І до речі власники казали,що із нього іншов димок,але він ще потім трішки працював.
Я собі думаю,що це скоріше всього справа в БЖ.
slavon:
ukrsoz An14 Екстрасенсів на форумі нема і їхня поява тут найближчим часом непередбачена... :)
Тому беремо в руки інструмент, тестер, (при потребі осцилограф) і дивимось... Починати треба як звично з напруг БЖ ... ca.,
Android-80:
Чому нема екстрасенсів, я вже тут. Силою свої думки, я просканував БЖ пана ukrsozа і встановив, там дійсно проблема в блоці живлення, напруги на перекос, там міняти всі електроліти, можливо і LM317 і один кондюк по ланці 24 вольта на мамці, він біля роз"єму , що йде від БЖ. :2funny:
Олег:
На термозапобіжнику з однієї сторони 13В з другої 2 В, темозапобіжник без напруг цілий підскажіть де шукати далі була дохла ка 317 замінив
arrows:
--- Цитата: Олег від 20:44:14, 20 Жовтня 2015 ---На термозапобіжнику з однієї сторони 13В з другої 2 В, темозапобіжник без напруг цілий
--- End quote ---
Зверху запобіжника на паяйте перемичку й побачите де шукати далі. Думаю на цьому Ваші пошуки закінчаться. :2funny: У 98% випадків міняю запобіжник.
Навігація
Go to full version