Автор Тема: Ferguson 3018 - нема сигналу з супутників  (Прочитано 5895 раз)

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

Присутній Snoop

  • Ветеран
  • *****
  • Повідомлень: 825
  • Рейтинг: +293/-5
  • Іграшки-низькі ціни
Доброго дня!
маю 3018 фергусон не бачить сигналу із супутників!
поміняв конденсатор бж 47-400V - не допомогло!
Хто знає що там ще може бути?
Дякую
www.igrashkalviv.at.ua - маг.ВЕСЕЛА ІГРАШКА
GI 8120 HD: 4W+5E+13E+19E - 0.9m; 36E+46E+53E - 0.9m; 75E - 0.9m.

Відсутній seriy

  • Постійний користувач
  • ***
  • Повідомлень: 109
  • Рейтинг: +122/-0
Ferguson 3018 - нема сигналу з супутників
« Відповідь #1 : 13:35:11, 09 Лютий 2013 »
Поміряй напруги 13-18в на вході тюнера і на виході БЖ

Присутній Snoop

  • Ветеран
  • *****
  • Повідомлень: 825
  • Рейтинг: +293/-5
  • Іграшки-низькі ціни
Ferguson 3018 - нема сигналу з супутників
« Відповідь #2 : 18:53:51, 11 Лютий 2013 »
на виході бж (на вході у материнку) напруги 13 і 18 у нормі!
www.igrashkalviv.at.ua - маг.ВЕСЕЛА ІГРАШКА
GI 8120 HD: 4W+5E+13E+19E - 0.9m; 36E+46E+53E - 0.9m; 75E - 0.9m.

Відсутній Ігор Горбусь

  • Глобальний модератор
  • *****
  • Повідомлень: 2901
  • Рейтинг: +2868/-2
Ferguson 3018 - нема сигналу з супутників
« Відповідь #3 : 07:12:50, 12 Лютий 2013 »
А може він перешитий не тією прошивкою що треба ???
Це моя власна думка , і я в ній можу помилятись !

Присутній Snoop

  • Ветеран
  • *****
  • Повідомлень: 825
  • Рейтинг: +293/-5
  • Іграшки-низькі ціни
Ferguson 3018 - нема сигналу з супутників
« Відповідь #4 : 11:41:22, 12 Лютий 2013 »
А може він перешитий не тією прошивкою що треба ???
Пів року тому поміняв бут з 16 на 20! І помінялося з s150еc на s190cі показала програма автоаріонер! Пів року дивився без проблем і наставляв на ньому антени!
www.igrashkalviv.at.ua - маг.ВЕСЕЛА ІГРАШКА
GI 8120 HD: 4W+5E+13E+19E - 0.9m; 36E+46E+53E - 0.9m; 75E - 0.9m.

Присутній Snoop

  • Ветеран
  • *****
  • Повідомлень: 825
  • Рейтинг: +293/-5
  • Іграшки-низькі ціни
Ferguson 3018 - нема сигналу з супутників
« Відповідь #5 : 08:12:48, 15 Лютий 2013 »
У когось є бут 16.1?

Системна інформація тюнера зараз є такою:
Hardware Version - Arion
Software Version - $SPHA668681170EChc
Datebase Verion - 00008209
Bootversion - 0020.1 [TSR S190CI]

Бо коли був бут 16,1 інформація була інша:
Системна інформація тюнера зараз є такою:
Hardware Version - Arion
Software Version - $SPHA668681150EChc
Datebase Verion - 00008209
Bootversion - 0016.1 [TSR S150SE]

Тюнер 3018 і правельніше 150SE (S150EC (FTA модель)  Ferguson AF-3018SE   NewStar ST-202
) і чому при зміні бута на 20 помінялося на S190CI (2x Common Interface) Ferguson AF-5018CI - PowerSky PS-1900CI  OpenBox F-210  Zodiac DZR-1900CI  He@d HD-3000CI  SatStar 8600CI) але це зовсім іші тюнера!

Скиданя до заводських установок нічого не допомогло!
www.igrashkalviv.at.ua - маг.ВЕСЕЛА ІГРАШКА
GI 8120 HD: 4W+5E+13E+19E - 0.9m; 36E+46E+53E - 0.9m; 75E - 0.9m.

Відсутній Diller

  • Постійний користувач
  • ***
  • Повідомлень: 139
  • Рейтинг: +164/-3
  • ^)
Ferguson 3018 - нема сигналу з супутників
« Відповідь #6 : 11:04:36, 15 Лютий 2013 »
Цей точно робить :)
ORTON 9500 HD PVR 2 CI 2 CX E PLUS 75E 36E 19.2E 13E 9E 5E 4W

Присутній Snoop

  • Ветеран
  • *****
  • Повідомлень: 825
  • Рейтинг: +293/-5
  • Іграшки-низькі ціни
Ferguson 3018 - нема сигналу з супутників
« Відповідь #7 : 16:54:01, 15 Лютий 2013 »
Цей точно робить :)
Системну інформацію яку видає Ваш тюнер?
www.igrashkalviv.at.ua - маг.ВЕСЕЛА ІГРАШКА
GI 8120 HD: 4W+5E+13E+19E - 0.9m; 36E+46E+53E - 0.9m; 75E - 0.9m.

Відсутній Diller

  • Постійний користувач
  • ***
  • Повідомлень: 139
  • Рейтинг: +164/-3
  • ^)
Ferguson 3018 - нема сигналу з супутників
« Відповідь #8 : 17:22:10, 15 Лютий 2013 »
TSR   ARS1   S150EC Даним бутом було прошито багато тюнерів і ніодин не відмовився працювати( усі безкарткові)
ORTON 9500 HD PVR 2 CI 2 CX E PLUS 75E 36E 19.2E 13E 9E 5E 4W

Присутній Snoop

  • Ветеран
  • *****
  • Повідомлень: 825
  • Рейтинг: +293/-5
  • Іграшки-низькі ціни
Ferguson 3018 - нема сигналу з супутників
« Відповідь #9 : 17:48:14, 15 Лютий 2013 »
Цей точно робить :)
Зашив Ваш бут! Стало все на місце:
Системна інформація тюнера :
Hardware Version - Arion
Software Version - $SPHA668681170EChc
Datebase Verion - 00008209
Bootversion - 0020.1 [TSR S150EC]

Залив (Автоаріоном) без проблем прошивку ДВБ-екстрім і остані канали з сусідньої теми!

Канали є, усе грузиться, порти підставив свої - сигналу з супутників нема, мабудь в тюнері справа!

 :'( :'( :'(

Додано: 18:15:43, 15 Лютий 2013
Напруга є вихід LNB на дісік! В чому може бути причина? Читав у сусідніх темах (Глобо) замикають запобіжники чи на аріоноподібних допоможе?
« Останнє редагування: 18:15:43, 15 Лютий 2013 від Snoop »
www.igrashkalviv.at.ua - маг.ВЕСЕЛА ІГРАШКА
GI 8120 HD: 4W+5E+13E+19E - 0.9m; 36E+46E+53E - 0.9m; 75E - 0.9m.

Відсутній duman

  • Постійний користувач
  • ***
  • Повідомлень: 103
  • Рейтинг: +116/-0
Ferguson 3018 - нема сигналу з супутників
« Відповідь #10 : 20:19:47, 15 Лютий 2013 »
Провірте його роботу підключивши напряму до конвертора без дісек-комутатора.
Можливо проблема з 22 кілогерцами.

Відсутній tosat

  • Глобальний модератор
  • *****
  • Повідомлень: 1471
  • Рейтинг: +1810/-1
  • Що може бути краще дріма - тільки Дрім HD...
Ferguson 3018 - нема сигналу з супутників
« Відповідь #11 : 21:59:03, 15 Лютий 2013 »
Напруга є вихід LNB на дісік! В чому може бути причина? Читав у сусідніх темах (Глобо) замикають запобіжники чи на аріоноподібних допоможе?
Добавлю до вищесказаного, щоб не робити лишніх рухів: при підключеній антені міряється напруга на обох кінцях термозапобіжника, і якщо різниця не більше 1 v - запобіжник справний..
Раджу також провірити мультиметром напруги блока живлення (з цього потрібно починати)..
Dreambox 8000 HD PVR, Toroidal T90 39.0,31.5,28.2,23.5,19.2,13.0,9.0,4.8 East - 0.8,4.0 West
90-75-40(C-band)-36-13-4.8(East)-4.8(West)

Присутній Snoop

  • Ветеран
  • *****
  • Повідомлень: 825
  • Рейтинг: +293/-5
  • Іграшки-низькі ціни
Ferguson 3018 - нема сигналу з супутників
« Відповідь #12 : 13:45:48, 19 Лютий 2013 »
Провірте його роботу підключивши напряму до конвертора без дісек-комутатора.
Можливо проблема з 22 кілогерцами.
Підключив - нема сигналу!
www.igrashkalviv.at.ua - маг.ВЕСЕЛА ІГРАШКА
GI 8120 HD: 4W+5E+13E+19E - 0.9m; 36E+46E+53E - 0.9m; 75E - 0.9m.

Відсутній tosat

  • Глобальний модератор
  • *****
  • Повідомлень: 1471
  • Рейтинг: +1810/-1
  • Що може бути краще дріма - тільки Дрім HD...
Ferguson 3018 - нема сигналу з супутників
« Відповідь #13 : 18:17:08, 19 Лютий 2013 »
Сигналу і не буде, раджу віднести до майстра, котрий за 5 хв все зробить..,  не там міряєш, не ображайся, але потрібна певна кваліфікація по ремонту..
Поміряй напруги 13-18в на вході тюнера
Тут потрібно було поміряти напруги які йдуть на антенний кабель..
на виході бж (на вході у материнку) напруги 13 і 18 у нормі!
А ти міряєш на виході бж, до речі там немає таких напруг, а є 3.3v,5v,12v,24v..
От коли це все виміряєш та напишеш тут, тоді можеш разраховувати на дальніші поради, а то (не тільки моя думка) бачу змісту їх давати більше немає..
Радив би також перечитати теми по ремонту, там подібні випадки описано..
Dreambox 8000 HD PVR, Toroidal T90 39.0,31.5,28.2,23.5,19.2,13.0,9.0,4.8 East - 0.8,4.0 West
90-75-40(C-band)-36-13-4.8(East)-4.8(West)

Відсутній duman

  • Постійний користувач
  • ***
  • Повідомлень: 103
  • Рейтинг: +116/-0
Ferguson 3018 - нема сигналу з супутників
« Відповідь #14 : 18:30:31, 20 Лютий 2013 »
*на виході бж (на вході у материнку) напруги 13 і 18 у нормі!*
Міряти 14\18в при вертикальній і горизонтальній поляризації треба на радіаторі LM(KA)317 (або на середньому виводі) справа на платі нижче вхідного тюнера.На правому виводі її в обох випадках має бути не менше 22в.

 

Нові моделі FERGUSON AF-6600 CK, AF-6600 2CK

Автор stepan_kvРозділ AF-3100 CK, AF-6600 CK, AF-6600 2CK

Відповідей: 7
Переглядів: 2201
Остання відповідь 12:48:08, 16 Червень 2008
від Astronomy
Arion,Ferguson, Openbox 1700..Лемберг..все про них

Автор vampirРозділ AF-XX18

Відповідей: 386
Переглядів: 64409
Остання відповідь 08:08:40, 23 Листопад 2015
від vasjabr
Ferguson 3318: через 2-3хв. зависає, на табло 0.

Автор kristin33Розділ AF-XX18

Відповідей: 6
Переглядів: 1377
Остання відповідь 07:54:28, 08 Серпень 2009
від vaha69
Ferguson AF-2818SE якиу прошивку з вiss прошити

Автор sasha19722201Розділ AF-3100 CK, AF-6600 CK, AF-6600 2CK

Відповідей: 5
Переглядів: 4075
Остання відповідь 17:40:03, 15 Січень 2011
від sasha19722201
Куплю у Львові Ferguson Ariva100HD (120HD Combo)

Автор savsavРозділ Куплю - Продам

Відповідей: 8
Переглядів: 2298
Остання відповідь 18:26:38, 29 Липень 2012
від Ronaldo