Приймачі DVB-S/S2 > 3000- 6000..
Globo 6000 та телевізор LG-32LS345T
slavon:
vitlik Прошу пана з Вами все ясно - Ви ватратили купу грошей за LCD/LED ТВ і дивитися по СКАРТ/тюльтану картинку зі Жлобо 7 річної давності, а на нормальний ХД приймач як завжди або грошей не вистачає, або автентична українська тварина "жаба" Вас давить витратити гроші на пристойний приймач ... :2funny: :2funny: :2funny:
vasjabr:
Я не на стільки розбираюся в тюнерах, але "на око" порівняв картинки ORTON 7010CX, Sat-Integral S-1210 HD Aron і GI 8180 Vu+Solo на SAMSUNG UE32EH6037UXUA...
Це три великі різниці, як сказали б на Привозі... По п"ятибальні шкалі я б поставив так:
1. ORTON 7010CX----------------- 2;
2. Sat-Integral S-1210 HD Aron- 3;
3. GI 8180 Vu+Solo--------------- 4.
(Ідеалу немає...)
Як сказав би Ігор Горбусь- Це моя власна думка , і я в ній можу помилятись! ca.,
vitlik:
--- Цитата: slavon від 19:05:16, 31 Січня 2013 ---vitlik Прошу пана з Вами все ясно - Ви ватратили купу грошей за LCD/LED ТВ і дивитися по СКАРТ/тюльтану картинку зі Жлобо 7 річної давності, а на нормальний ХД приймач як завжди або грошей не вистачає, або автентична українська тварина "жаба" Вас давить витратити гроші на пристойний приймач ... :2funny: :2funny: :2funny:
--- End quote ---
>:(Не знаючи всіх обставин не радив би Вам і вам подібних насміхатись над людьми з цього чи з будь-якого іншого приводу як власне і робить "автентична українська тварина".
Додано: 12:04:50, 11 Лютого 2013
--- Цитата: Diller від 10:02:52, 31 Січня 2013 ---Є прошивка ,називається "polska" Як що точно то не памятаю яка сама версія. так вона робить тільки зі старим глобіковським пультом(від нового і від аріоноподібних не підходять команди управління) ,так само і не підходять від пульта LG
--- End quote ---
Особлива подяка Dillerу. Прошив софтом POLSKA-SW3.4.09-KEY-CARD-UPGRADE by yony і все почало працювати так як треба. Побільше б таких людей і все у нас буде добре! ca.,
slavon:
joker2706 Особисті розборки прошу Вас вести через ПП
Навігація
Go to full version